Er min veninde vild med min kæreste?

forumspørgsmål

Er min veninde vild med min kæreste?

forumspørgsmål af
Emilie
16 år
Oprettet 11 måneder 2 uger siden

Hej, jeg er så heldig at ha fået en dejlig kæreste. vi har været venner i 2 år, og da vi kom på efterskole begyndte der at opstå noget mellem os, nu er vi så blevet kærester. Jeg elsker ham rigtig højt, og jeg ved han elsker mig. Jeg kæmper bare rigtig meget med, at der er den her ene pige, som jeg personligt føler har noget for min kæreste, hun ikke burde have.  Jeg har snakket med ham om det, og han ved godt jeg ikke har det særlig fedt med, at de er så gode venner, men jeg gider heller ikke være en kontrollerende eller jaloux kæreste, som står i vejen for deres venskab.

Det skal lige siges at de begge to siger de er "bedste venner", så de har det ret godt sammen. 
* Hun har generelt en ret flirtende personlighed.           * Hun ligger nr. 2 på min kærestes bv liste på snap.      * De snakker nogen gange i tlf.                                      *Hun opsøger ham tit henne på efterskolen, hvor hun hiver ham til siden for at snakke alene med ham.
* Hun spørg ham om han vil træne med hende.    
* Hun svare ham ikke når jeg er sammen med ham. Når han er her hjemme eller jeg er hos ham.                     * Hun har nævnt overfor ham at hun føler at han sætter mig højere end hende. Burde han ikke det?                    * De skriver/siger de elsker hinanden 

Det er nogen af de ting jeg ser, og hører fra min kæreste. Ja det kan godt være, det bare er mig der overtænker, og alt det her bare er jalousi. Jeg oplever bare ikke den her form for frustration og usikkerhed, når det gælder andre piger. Stoler på min kæreste, og han har også gjort det klart og tydeligt for mig, at det er mig han vil, og mig han elsker. Stoler bare ikke nok på hende til at hun ikke kunne finde på at prøve på ham. 

Hvad skal jeg gøre? er hun vild med ham? skal jeg snakke med hende om det, eller bare lade det ligge, og stole på at min kæreste har ret, når han siger hun ikke kan li ham?

 

Kommentarer

Hej Emilie

Det lyder ret ubehageligt og jeg forstår godt du bliver lidt frustreret over det her. 

Jeg tror du skal tage en snak med dem begge to. Start med din kæreste og fortæl ham alt det her - og fortæl ham også, at hvis de bare er venner, så vil du ikke ødelægge noget, fordi som du selv skrev, så vil du ikke være manipulerende.

Bagefter kan du tage en snak med pigen, og høre det fra hendes perspektiv.

Så har jeg ikke rigtig andet! Håber det hjælper lidt!

- Eco"

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program