Er jeg for lav?

forumspørgsmål

Er jeg for lav?

forumspørgsmål af
Emma
14 år
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Hej alle!

HVIS DU ER EN DRENG, SÅ LÆS MED!

Jeg er en pige, som der lige er blevet 14 år. Jeg er 144 cm høj, er det for lavt? Skriv jeres ærlige mening! Jeg er normalvægtig, er blond, og har en helt aldmindelig teenagekrop.

Btw har jeg en fin nok røv, og jeg har ogs nogen okay bryster. (Jeg bruger bh, men uden push-up)

Jeg har hørt at nogen drenge synes at lave piger er "cute", er det rigtigt?

Håber i vil hjælpe!

Tak på forhånd fra Emma!

Kommentarer

Jeg synes lave piger er cute og du kan jo også stadig nå at vokse lidt. Det der er vigtigt er at du skriver du har en fin nok røv. Det er vildt vigtig for drenge så hvis du også har et sødt ansigt bør der ikke være nogen problemer i det. Jeg er 15

49

Tror heller ikke du behøves og være bekymret. Er selv lav, 15 år og 150 cm. Det mest trælse er nok at man aldrig kan se noget for dem der sidder/står foran. Nogen af pigerne driller mig med at jeg aldrig kan blive model - højst i Hobbit-land. Men fra drenge har jeg faktisk kun hørt søde bemærkninger. Jeg passer også på at holde mig slank, ellers blir man hurtigt en lille tykprop. Og så er jeg også så heldig og ha en god røv og ikke bange for og bruge den eller la drenge bruge den. Men jeg skal nok ikk date en på 2 m, tihi! Så cheer up, Emma - elsk dig selv, det skal nok gå!

43

Enig, du lyder ret cute.

49

Tusind tak for jeres mega hurtige og søde svar, det gør mig glad! Jeg føler mig mere "sikker" nu, mange tak for jeres hjælp!

Knus fra Emma:)

47

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program