Efterskole

forumspørgsmål

Efterskole

forumspørgsmål af
Signe M.
15 år
Oprettet 7 år 4 måneder siden

Hej går på Efterskole i 9. Klasse. Min roomie og jeg snakker aldrig sammen når vi ligger i sengen. Vil genre spørger hende om ting.. men ved aldrig hvad. Kan i skrive nogle spørgsmål ned, hvor det ikke bare ender med smalltalk?

Kommentarer

Fuck hvor akavaet. Men altid en god ide at snakke om dagen der er gået, skolen eller nogle af de andre på efterskolen. En sjov ting som er sket.

Så er i i gang.

Ellers spørg ind til familien og dem der hjemme. Men du er også nød til at give noget af dig selv. Start med at fortælle om dig selv og din familie.

Jeg håber I kommer igang :)

393

Hvilken slags efterskole går du på? jeg gik selv på en musik efterskole, hvilket gjorde det let at stille musik-spørgsmål :) i må have nogle felles interesser! søg dem!

derudover kan det være en hyggelig ide at starte på en serie som i kan se sammen :) mine roomies og jeg så Pentlerkids

416

Det kan jo også være at din roomie bare gerne vil have lidt frirum om aften. Det kan være meget svært at finde rum til sig selv på en efterskole, da der altid er andre på skolen. Så tit kan aften, især hvis man er introvent, være en pause fra det sociale liv. Og det må man som roomie jo også tage højde for. Hvis jeg var dig, ville jeg når vi var alene spørger ham/hende ind til og han/hun ville have lyst til at i kan bruge lidt tid om aften på at lærer hinanden og kende eller om han/hun heller vil have lidt alene tid eller noget helt tredje.

417

Hej, tak for svarerne. Har sagt til min roomie, jeg gerne ville lærer hende bedre at kende. Men hun sagde bare at vi var for forskellige...

404

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program