Drengene fra min klasse

forumspørgsmål

Drengene fra min klasse

forumspørgsmål af
Amy
14 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej

Næsten alle drengene i klasse vil hele tiden være sammen med mig og går bag ved som små ællinger der følger efter deres mor og ser op til hende.

De siger også næsten alle sammen at jeg ligner en model. 

Det er så trættende.

Altså jeg spiller fodbold med dem fordi drenge er meget bedre at have med at gøre så der ikke er så meget pige fnidder og så kan jeg også rigtig godt lide at spille fodbold. Det er det eneste jeg vil lave sammen med dem.

Alt det andet er bare irriterende og trættende, men jeg vil ikke sige det til nogle af dem for jeg vil ikke såre nogle af dem for så bliver jeg ked af det over at jeg har gjort det.

Kan I hjælpe mig.

Tak på forhånd

Kommentarer

Du må ALTID gerne sætte grænser, når nogen overtræder dem! Du må aldrig blive i tvivl om, at det er fuldstændig underordnet om du tror nogen føler sig såret, hvis det betyder at du holder dig tilbage med at sætte grænser. Folk vil altid blive såret eller stødt over det ene eller andet igennem livet, men at få sine grænser overtrådt er langt værrer.

Der er intet i vejen for at bede dem om at lade være, med alt hvad der gør dig utilpas. Fyre i din alder begynder bare at finde ud af, at piger er lidt interessante. Det er naturligt nok, og de kan sjældent styre det. Men når det er sagt, betyder det ikke at det undskylder hvis de opfører sig på en måde, som går over din grænse. For fyrene er det måske ukendt grund, de ved ikke hvordan de skal opføre sig passende overfor en pige, men hvis ikke pigerne sætter grænsen, så lærer de det faktisk heller ikke. Gør både dig selv og dem en tjeneste ved at være ærlig omkring dem!

65

jeg lugter lidt pick me vibes. håber det bliver bedre for dig

64

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program