Drengen jeg kan lide

forumspørgsmål

Drengen jeg kan lide

forumspørgsmål af
Mille
16 år
Oprettet 4 år 1 måned siden

Okay laver lige nogle kodenavne:
Drengen: Karl
Veninden: Ida

Det hele startede med at Ida introdukterede mig til Karl og hans venner... hun kunne godt lide ham og kan hun stadig... Vi alle begyndte at snakke mega godt, men kunne mærke at Karl hele tiden kiggede på mig... Ida sagde til mig at hvis jeg nogensinde kom til at lave noget med ham ville hun aldrig snakke til mig igen.

Ida har så åbentbart skrevet og sagt at hun kunne lide Karl, men Karl skrev at han helst ville være venner.

Nu er det så bare, streg har fået følelser for ham,og han har bekræftet at han føler det samme... Men min veninde, Ida, kan stadig lide ham og vil jo selvfølgelig ikke lave noget med ham... Men Karl er bare mega sød og kan bare forestille mig at han er den hel rette...

Har sagt til ham at vi ikke kan lade sig gøre, så længe Ida kan lide ham. Men hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Hvis det alvor så få et forhold til ham, men du skal simpelthen være ærlig for din veninde, så kan I se om I er rigtige veninder. Hvis ikke din veninde allerede har et forhold til ham så er det frit slag.

140

Tak for dit råd, selvom jeg først læser det den dag i dag... Jeg sagde det til min veninde, dengang, men hun kunne dsv. ikke onde mig det... Den dag i dag er vi ikke veninder, selvom jeg har vist hende alt andet... Er dog blevet kærester med ham fyren og vi har så sent for en uge siden haft månedsdag:)

76

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program