Vil ikke have sex pga. kønsbehåring

forumspørgsmål

Vil ikke have sex pga. kønsbehåring

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Halløjsa,
Jeg er en pige på 17 år, som altså er jomfru, men jeg vil virkelig gerne have sex og har haft muligheden et par gange - det eneste der afholder mig fra det, er min kønsbehåring.
Jeg lider af en hormonforstyrrelse, der hedder PCOS, som bl.a. medvirker til, at jeg har rigtig meget hår dernede, og for hver gang jeg barberer det væk, jo værre bliver det. Jeg vil rigtig gerne have en kæreste - men jeg afviser alle fordi jeg ikke tror at de vil have sex med mig, når de opdager min kønsbehåring, og jeg kan slet ikke have berøringer i det område, fordi jeg synes det er så pinligt. Men det er frustrerende, for jeg onanerer meget med dildo bl.a. og jeg er ligesom så klar, som man kan blive, og jeg hviler generelt rigtig meget i mig selv, det er bare lige den ene ting.
Overtænker jeg det? Er jeg den eneste, der lider af det? Hjælp.

Kommentarer

Hej med dig, min storesøster har også PCOS og jeg har Lichen Sclerous (som betyder at jeg har meget tynd hud som kan revne dernede når jeg har sex, så det gør ondt) Derfor kender jeg godt til at føle sig mærkelig ifht sex. 

Jeg synes det handler om at gå langsomt frem. Find en person du gerne vil være kærester med og så fortæl ham at i skal vente med at have sex til du er klar. Så kan i med tiden langsomt begynde at bygge en relation med at ligge og putte, have meget lidt tøj på sammen og måske med tiden tage bad sammen hvor i har aftalt inden at det ikke skal blive til sex. På den her måde bliver du vandt til at være nøgen overfor personen uden at i skal gå hele vejen og han kommer til at elske dig for dig og på den måde er han ligeglad med hvordan det ser ud, eller elsker hvordan det ser ud. 

Min kæreste er da træt af at jeg ikke kan holde til så meget sex men han elsker mig og så kan vi lave en masse dejlige ting også uden at vi rør ved hinandens kønsorganer. Jeg tror du skal lære i første omgang at elske en deng uden at nogle af jer synes det skal føre til sex, og så må du onanere når han er gået. 

65

Jeg er selv glat men har en veninde der har virkelig meget hår forneden, ja her kan man altså tale om en busk. Vi taler meget frit om sex og sådan og hun siger at det normalt ikke er noget problem for hende. Fyrene vil gerne ha sex med hende, også når de ser hendes busk. Det er slet ikke fordi det er no go. Dog siger hun det godt kan give lidt problemer ved oral, fordi drengene har svært ved at finde rundt dernede og finde ind til klit, skede, anus osv. Men det er også det eneste minus. så tror ikke du skal være bekymret.

54

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program