Venner eller mere end det

forumspørgsmål

Venner eller mere end det

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 1 måned 3 uger siden

Jeg er en pige, ret sikker på jeg er lesbisk. Der går den her pige i min klasse som også tror hun er lesbisk. Vi er sådan okay gode venner, men hvordan ved jeg om det er mere end det. Jeg synes det er rigtigt svært for jeg har oplevet piger har været meget venlige hvor jeg så troede de flirtede med mig. Vi er begge meget generte og ingen af os har haft en kæreste før. Jeg vil gerne prøve at tage det første skridt men jeg ved ikke om hun vil være med. Nogle ideer til hvad jeg kan spørge hende om? eller skrive til hende? Vi har sendt lidt hjerter til hinanden men typisk er det bare noget piger gør uden at mene noget med det. Jeg er meget nervøs og usikker på hvad jeg skal gøre. Ps jeg er 15 og hun er 14. 

Kommentarer

Jeg havde det på samme måde med en veninde og anede heller ikke hvad hun tænkte. Så jeg fandt en ungdomsfilm frem som vi så så sammen om to piger der blev forelsket. Så snakkede vi ud fra filmen om hvordan det mon ville være at kysse en pige og jeg ku mærke hun var intresseret. Så på et tidspunkt tog jeg mod til mig og spurgte om vi skullle prøve og det gik godt. Næst step blev så hvor vi havde en soveaftale hvor vi lå under dynen og onanerede hver for sig. Og nu er det så endelig sket. Vi sad på hendes værelse og trak vores bukser ned om rumpen og tilfredstillede hinadne med fingrene. Jeg er glad for det. Så prøv måske at ta helt små skridt af gangen med din veninde.

12

Jeg tror faktisk der er mange piger der har det sån, at man tænker tanken med ikke tør udleve den. er selv 13 og har onaneret med veninder før men kunne godt tænke mig at prøve mere end det. men har ikke rigtig modet til at spørge om de også kunne tænke sig at prøve mere.

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program