Ved jeres forældre at i onanerer?

forumspørgsmål

Ved jeres forældre at i onanerer?

forumspørgsmål af
Mirjam
13 år
Oprettet 5 måneder 1 uge siden

Jeg har onaneret et stykke tid men nu er jeg blevet busted af min mor i at gøre det fordi jeg var uforsigtig. Hun sagde ikke noget og gik bare ud igen men jeg er jo sygt pinlig over det. Jeg kan ikk li tanken om at mine forældre ved jeg onanerer, jeg er virklig led ved det. Nogen af jer der har oplevet at jeres forældre godt ved at i onanerer?

Kommentarer

Ja min mor ved det godt. Jeg havde glemt at låse døren da hun pludselig kom ind da jeg var ved at "kneppe" min hovedpude. Hun lukkede bare hurtigt døren igen. Et par dage efter sagde hun sådan helt henkastet at jeg jo bare skal smide mit hovedpudebetræk til vask når det trænger. Jeg vidste jo godt hvad hun hentyded til. Selvfølgelig er jeg stadigvæk pinlig over hun skulle opdage det, men jeg synes det var en god måde hun takled det på så det er jeg da lidt taknemlig for. Forældre ved nok godt at deres døtre/sønner onanerer.

11

Er blevet taget i det af både min mor og min søster.. De har dog lært at banke på døren nu. Men ja, mine forældre ved det godt. Og tænker også at de fleste forældre ved det, eller ihvertfald har mistanke om at deres børn gør det

Mine forældre ved det godt. På et tidspunkt stod jeg ude på toilettet og onanerede kom min mor ud på toilettet fordi jeg havde glemt at låse døren og hun kom lige i det at spermen røg ud. Og det var pinligt.

Tror alle forældre ved at deres børn er nødt til at onanere når de kommer i puberteten. Kender absolut ingen af mine veninder der ikke onanerer, og vi har alle gjort det fra indgangen til puberteten. Nogen forældre kommer så ved et uheld til at se det med egne øjne, de andre ved jo godt det sker. Så ro på, selv om det godt kan være pinligt at blive busted.

Hejsa Mirjam. Ja forældre ved godt at ALLE teens onanerer. Tror at de inderst inde ville være mere overraskede hvis du ikke gjorde det.

12

tror jeg godt de ved, de fleste teenagere gør det jo.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program