For ung til sex?

forumspørgsmål

For ung til sex?

forumspørgsmål af
Anonym pige 14 år.
14 år
Oprettet 6 år 7 måneder siden

 Hej 

 

Jeg ved ikke om mit spørgsmål er dumt, men her kommer det alligevel.

 

Jeg bliver 14 her i morgen, men jeg føler mig ældre end alle de andre på min alder.

Jeg er ikke jomfru mere, på en eller anden måde skammer jeg mig over det, selvom det var selv valgt. Jeg kan lide at have sex, og det at røre ved mig selv. Jeg har dog kun haft sex 2 gange.

Jeg føler at det hører med til et forhold, fordi man kommer så tæt på den anden person. Selvfølgelig kan man godt komme tæt på den anden person uden at have sex. Jeg synes bare at det er et helt specielt bånd man laver, og derfor kunne Jeg aldrig finde på at gå i byen og drikke og have sex med en helt tilfældig person. Når jeg har sex er det med en jeg holder af, og fordi det er noget jeg har lyst til. 

Jeg er bare bange for at jeg er unormal i forhold til min alder, men altså jeg får jo tit afvide at jeg ligner en på 15-16 år, og opfører mig mere modent end de fleste andre på min alder? Jeg har hørt om at folk bliver moden på forskellige tidspunkter og sådan, men burde jeg have sex i min alder alligevel? Jeg føler mig tryg ved det, og bruger selvfølgelig også kondom. - Så mit spørgsmål er bare om det er for tidligt at have sex?  

Kommentarer

 jeg tror ikke rigtig man kan sige hvornår nogen er for ung til sex. Alle er jo forskellige og det er også forskelligt hvor modne de er af deres alder. Efter min mening er 14 ikke for ung, hvis man er klar og gerne vil. Så længe det er en på ca. din egen alder så det ikke er ulovligt går det nok. Du skal ikke skamme dig over det! Sket er sket og du synes jo det var dejligt nok, men det er nok ikke noget man skal gå at råbe op om. Og du bruger jo kondom så der er jo ingen der tager skade, og der sker jo nok heller ikke noget uønsket.

167

Men er det ikke ulovligt for mig, som der er 14 år, at have sex med en på 17? 

184

Jo det er ulovligt og ham du har sex med kan få en stor bøde og en dom for at voltage dig.

265

 hej jeg har læst at det er ulovligt før 15 men læse selv her www.cyberhus.dk/lovstue/3501

193

 Tja, tænkte det nok. Men der er jo også mange andre der gør det? I såfald har jeg overtrådt loven:s Hvad synes du om hvornår man skal have sex?  

188

Jeg syntes at du bør vente både for dig egen skyld men ham du er sammen med kan få en bøde og en dom for at voltage dig

293

Jeg synes man skal vente med sex til man er blevet gift.

263

Jeg synes hvis du føler dig klar til det så er du ikke for ung til sex, min mening er selvfølgelig at du burde finde en på din egen alder, dvs. 14, da det kan give forfærdelige konsekvenser for manden.
Knus.

273

Du skal ikke skamme dig over at have sex med nogen vis det er dig selv der har valgt det og vis du engang for en kæreste og holder meget af ham/hende så skal du tænke at vis du ikke havde gjordt det var du måske ikke som du var og så kunne det være du ikke var kommet sammen med ham/hende. Det er din fortid og gør dig til den du er så synes ikke du har noget og skamme dig over og synes heller ikke du er for ung bare du føler dig klar til det.
PS startede selv da jeg lige var blevet 13
Er glad for min nu værende kæreste og fortryder det jeg har gjordt men havde jeg ikke gjordt det var det ikke sikkert jeg havde ændret mig eller hvad jeg nu har gjordt som gjorde hende blød som varm smør. Så jeg skammer mig ikke.

261

Glem de der haters. Hvis du mener det med, at sex er noget personligt mellem dig og ham, så rager det ingen andre. Du behøver ikke sige til nogen at I har sex, så de behøver ikke blande sig i det. Har selv været ret "vild" i forhold til mange da jeg var lille, og selvom det har kostet nogle falske bagtalende veninder, så fortryder jeg intet. Det er noget alle skal igennem for at lære en masse om sig selv, og jeg var glad for at udleve det da jeg var yngre så jeg kunne fokusere på skole og seriøse forhold da jeg blev ældre.
Var 12 år min første gang (han var på min alder).
Fik en kæreste på 21 da jeg selv var 13 (vi var sammen i 3 år).

30

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program