Tanken om at røre ved sovende pige tænder mig

forumspørgsmål

Tanken om at røre ved sovende pige tænder mig

forumspørgsmål af
Oli
15 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

hejsa jeg er en dreng på 15 år.  er det forkert at blive tændt ved tanken om at røre ved en sovende pige? Jeg har tit ligget ved siden af fx min kusine på 16 og fået lyst til at røre ved hendes bryster og underliv. men har så istedet for at røre ved dem bare onanneret. Men NÅR jeg har de tanker bliver jeg tændt og det virker frækt. Jeg tænker ikke rigtigt på konsekvenserne det kunne have. Men når jeg så har onnaneret virker de tanker forkerte ulækre og forkastelige.  Jeg er bange for at jeg en dag ikke kan styre mig og kommer til at lave et seksuelt overgreb på FX min kusine som jeg ellers har ett godt forhold til. Er der noget galt med mig at jeg får sådan nogle tanker.

Kommentarer

så jeg tilbage på siden. 

Når alle kigger og ingen hjælper.

Hej, oli

jeg kan godt sæt mig i dine sko. 

for jeg ved at jeg selv nogen gang er ved at overtræde stregen mellem at være liderlige og leve i virkligheden. Den problem som du har er noget som sker for mange. Måske ikke med kusine eller fætter. Men f.ks bedste ven/inde eller andre. 

Men ja måden der hjælper mig er ved at langsomt men sikkert tænk på noget andet.

 Er f.ks crush eller kæreste og vis du ikke har dem så at søg efter klamme hjemmesider(anbifaler det kun som nød tilfælde). Eller så bliver du nød til at køre på flere kolonier og tur hvor du kan møde en som du kan få crush på eller måske bliver kærster med henne.

Men i værtfald kan du også prøve det modsatte og stå i mod dig selv med det sagt mener jeg at du skal tænk på ting der er grimme irreterne eller bare noget random som en sten eller en klam svampe sygdom. Det hjælper mig mest. Plejer at tænke på noget random som f.ks maling livet eller universet. I værtfald noget der for mig til at bruge hjernen meget.

Og vis det ikke virker eller der er andre der har nogen bedre tips så kan i bare skrive dem her under 

og til dig Oli vis det ikke hjalp så skrive i kommentarene jeg har stadig bruge for hjælp. Så kommer jeg tilbage og finder ud af noget. V.h Watchers ∞

132

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program