Starte onani som 13-årig?

forumspørgsmål

Starte onani som 13-årig?

forumspørgsmål af
Den lidt uvidende
13 år
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Jeg er lige blevet 13 og jeg er faktisk også næsten lige gået i pupertet, dvs. jeg er godt nok ikke ret udviklet men har lige fået mens og de første små hår forneden. Lytter lidt til de andre piger når de snakker om onani osv. og jeg er selv begyndt og intressere mig lidt for alt hvad der har med sex og lyst og sådan noget at gøre. Så jeg har også så småt tænkt på at starte onani op nu her. Jeg er vildt meget i tvivl om hvordan og hvor tit og sådan noget men tænker i 13-års alderen ku være et godt tidspnkt at komme i gang på? Jeg skal jo igang på et tidspunkt.

Kommentarer

Tænker det er helt normalt at starte i den alder, men du skal heller ikke føle dig presset til det. Idk, tænker bare du skal gøre hvad du selv har lyst til

13

13-års alderen er normalt et godt tidspunkt at starte onani som pige. Det kan også sagtens være før. Men omkring det øjeblik hvor man går i pubertet og mens starter der starter lysten også så det lyder meget naturligt at du gerne vil igang nu. Du skal ikke fortvivle hvis du ikke lige lykkes med at komme med det samme, det kræver lige lidt øvelse at finde ud af hvor og hvordan man præcis skal røre sig for at det bliver godt. Du kan fx gnide dig i revnen, ride en pude/dyne eller bruge bruseren på revnen. Hvor tit man gør det er forskelligt fra person til person. I starten vil du nok gøre det tit fordi det er nyt og spændende, senere måske knap så tit. Hvis du har en god veninde hvor du ved hun er igang kan det være en god ide at snakke med hende om det. Held og lykke med det.

17

Du kan sagtens gå i gang nu. Piger er tit de her 11-12-13 år gamle, måske 14, når de begynder. Det er der kroppen begynder at få brug for orgasmer. Pigen ovenfor beskriver godt hvordan man kan gå igang men det er jo vigtigt at man finder præcist sin egen metode og at du finder netop de steder på din krop hvor det gør rigtig godt at blive berørt. God fornøjelse.

15

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program