Starte hvornår med onani?

forumspørgsmål

Starte hvornår med onani?

forumspørgsmål af
Nadya
12 år
Oprettet 2 uger 6 dage siden

Jeg har tænkt lidt på at begynde på at onanere men er i tvivl om jeg er gammel nok. Jeg har hørt lidt ældre piger på rideskolen snakke om sex og onani og også læst om det og jeg synes faltisk jeg er ved at få lyst hvisjeg kan finde ud af det. Men hvis nogen ad drengene i klassen snakker om at gokke den af eller noget så råber alle pigerne addhhh!!!! Lissom som om det det i deres øjene er noget klamt at gøre. Og hvis ingen af mine veninder gør det er det måske også for tidligt for mig. Ved da heller ikke hvad mine forældre ville sige hvis de viste jeg tænkte på at starte. Hvornår tænker I det er ok at gå igang?

Kommentarer

Hej Nadya.

Jeg beynde at organerne da jeg var i midten af puberteten. I en alder på 12 år vil jeg sige du er lidt ung endnu, men hvis du gerne vil prøve det så sig til dine forældre at du gerne vil ha et lidt langt bad eller noget ser minder om det (du skal skaffe dig noget tid alene), og så prøv dig frem. Min første gang skete der ikke meget så du skal ikke lad dig slå ud af hvis det ikke føles godt første gang.

håber det hjalp 😁

13

Tror jeg var en 11-12 år da jeg startede. Det var ret tilfældigt. Det tog lidt tid at få det til at lykkes hver gang men det gik nu ret hurtigt alligevel. siden har jeg taget mig en gnubber flere gange om ugen, er 15 nu. Lige i starten havde jeg lidt dårlig samvittighed over det for vidste ikke om mine veninder gjorde det og det var jo pinligt hvis det kun var mig. Men da vi var omkring 13 og i pubertet begyndte vi at snakke om lyst og sådan og der fandt jeg ud af at flere af mine veninder også gnubbede. Det var en lettelse. så jeg synes da bare du skal gå i gang. Gnid dig i revnen og prøv dig lidt frem, så skal det nok gå. Knus!

14

Jeg var ret ung da jeg startede på det - 8 år. På det tidspunkt vidste jeg egentlig ikke rigtig hvad det var, men jeg vidste at det føltes rart. Der er jo mange forskellige måder, at onanere på - så man kan bare starte stille ud med at gnubbe sig. Jeg vil sige, at det er helt op til en selv at vurdere, hvornår man selv er klar til det - hvis du føler dig klar nu, så synes jeg da bare at du skal springe ud i det.

God dag

15

Alle - også piger - bliver klar før eller siden så hvis du føler det er nu er det enlig bare med at komme i gang. Som du kan se af de andre svar er det forskelligt hvornår man har brug for det, nogen er måske kun 8, andre kommer først i gang når de er 13-14 år. Jeg var selv 11. De første gange kan være lidt grænseoverskridende for det er jo en ny måde lissom at betragte det man har mellem benene. Du skal nok også prøve dig lidt frem for det er forskelligt hvad man kan li. En god måde at komme igang på er at bruge bruseren med strålen ind mod skeden. Ellers tror jeg de fleste piger gnubber sig på klitten (den siddser øverst oppe i revnen). Der er også nogen der kan li at stikke noget op i hullet, fingre, lys, hårbørste, gulerod el.a. Nogen stopper når de har fået orgasme, andre forsætter til de er kommet flere gange. Jeg er 16 og elsker at hjælpe så håber virkelig du har kunne bruge mine råd. Held og lykke med det.

12

Det kan altså sagtens være dine veninder gør det selv om dine veninder udadtil siger det er klamt. Piger tror engang imellem de fremstår som "pæne piger" ved at tage afstand fra det. Der er drenge måske lidt mere ligefremme. Jeg havde en veninde der altid sagde ad og at det var klamt når drengene snakkede om onani og at det kunne hun ligegodt aldrig finde på for det var godt nok ulækkert. Og så engang hvor jeg ville overraske hende hvor jeg vidste hun var alene hjemme greb jeg hende med bukserne nede i færd med og gnubbe sig. Det var self pinligt for os begge to men det viser bare at piger måske nogen gange gør noget andet end de siger. Så jeg tænker roligt du kan onanere, de fleste piger gør det. Også i den alder tror jeg. Jeg har i alt fald selv gjort det fast fra jeg var 12. Er 17 nu.

10

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program