Sprøjte orgasme

forumspørgsmål

Sprøjte orgasme

forumspørgsmål af
Pigee:)
16 år
Oprettet 3 dage 8 timer siden

heJ cyberhus! Det fordi jeg har et problem med at ikke ku' komme. Jeg har aldrig prøvet det før har kun prøvet med klit.. orgasme. Vil bare spørger om der nogle tricks eller måder man kan opnå den orgasme på:) Der var et tidspukt hvor jeg havde en meget grafitig tisse fornemmelse da min kæreste gav mig finger. Det bare når det kommer dertil føler jeg der mangler mere forstår bare ikke hvad:/ 

håber i vil hjælpe🥺

Kommentarer

De fleste får klitorgasme, det er vist ret sjældent at få orgasme oppe i skeden. Det kan godt hjælpe at give los når man skal til at komme og så trykke helt vildt lissom når man er på wc. Jeg var selv bange for at der så måske kom noget ud men så fandt jeg på at tage min kæreste med i bad og så lade ham tage mig der. Der kan man jo bare gi los og trykke  og så gør det ikke noget hvis der skulle komme en lille tår eller en lille pølle. Jeg har nu ikke oplevet det endnu men det gir en dejlig sikkerhed at man bare kan la stå til fordi det er i badet. Det kan du måske prøve.

Der er noget der hedder Gudindetemplet på Youtube hvor der bl.a. er en pige der fortæller om skedeorgasme, måske det kan hjælpe dig. Jeg skal ikke gøre mig klog på det for jeg har kun fået klitorgasme. Jeg har både prøvet at ha pik oppe i mig og jeg har selv prøvet med gulerod, men det er ikke lykkes mig at får skedeorgasme. Jeg kan kun med klitgnub. Men jeg vil da håbe det lykkes for dig, held og lykke med det.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program