Sove uden tøj på?

forumspørgsmål

Sove uden tøj på?

gruppechatten
forumspørgsmål af
Harald
13 år
Oprettet 9 måneder 4 dage siden

Hej alle

Jeg er en dreng på 13 år, der indtil sidste år sov i nattøj, men nu har jeg i noget tid bare sovet i underbukser og t-shirt og indimellem uden t-shirt. Jeg har læst, at det skulle være godt og sundt at sove helt fuldstændig splitterravende nøgen, og kunne egentlig godt tænke mig at prøve det. Jeg ved bare ikke, om det er lidt mærkeligt eller for tidligt, og jeg er også lidt nervøs for, hvad mine forældre ville sige, hvis de fandt ud af det. Jeg vil derfor gerne spørge jer, om der er nogle af jer, der sover helt nøgne, eller om I kender nogen der gør det?
Hvis I gør det, hvornår begyndte I så på det og hvorfor? Og ved jeres forældre eller andre det godt?

Kommentarer

Jeg kan godt forstå dig at du gerne vil prøve det, men tænker ikke det er for tidlig for det er virkelig dejlig at sove nøgen og man mærker sin krop på en dejlig måde når man sover nøgen, men kan forekomme du begynder og røre ved dig selv når du ligger dig til at sove eller vågne og det skal du være forberedt på og hvis du ikke er det skal du vente og du kan forekomme at du nogle gange vågner med stiv pik. Jeg vil nok tage underbukserne af når du ligger i sengen eller du kommer ind på dit værelse, men hvis du snakker godt med dine forældre kan du sagtens fortælle dem at du vil prøve det og høre hvad de siger. Jeg var nok omkring 18 år og min mor ved det godt for hun har set det og gør ikke mig noget at hun sig mig nøgen. Jeg gør det da jeg synes det føles dejlig og ligger og røre ved mig selv og min pik.

17

Jeg er pige og 14 og jeg har aldrig sovet nøgen derhjemme. Ku enlig godt tænke mig det men min dør kan ikke låses og synes det ville være megaakavet hvis mine forældre nu kom ind og ville kigge til mig og hvis jeg så måske lå og sov med bar numse udenfor dynen. Ville være for pinligt! Men har sovet nogen gange hos en veninde. Hendes dør kan låses og så har vi nogen gange sovet nøgne begge to for så er det jo sikkert. Det kan også noget når man er to der sover nøgen. Det er megahygligt.

21

Hvorfor synes du det er pinligt at dine forældre opdager det ? Hvad kan det når du sover nøgen med din veninde ?

20

Jo, gider ikke at mine forældre skulle komme til at se mine private dele. Men når man er 14 er det rart at kunne sove uden sammen med ens veninde. Man kan se hinanden og mærke hinanden. Det synes jeg godt man kan ha brug for når man er i pupertet.

17

Ja okay, når det vil du ikke ha eller ikke din mor ? Ja det vil jeg gerne tro at det er rart, så I hygger og ha sex sammen når i sover sammen ? Det vil jeg gerne tro at man godt kan ha brug for når man er i pubertet. Det er det samme med fyre sådan har jeg det, hvor jeg har brug for sådan noget som jeg så desværre må klare selv.

13

Jeg sover nøgen og min forældre ved det godt.

20

Hvad synes du om det og hvad siger dine forældre til at du sover nøgen? Gør du det hver dag?

17

Jeg har det fint med at mine forældre ved det og mine forældre har det også fint med at jeg sover nøgen og jeg gør det hver dag. Men vi er også vandt til at være nøgne i min familie for vi er nudister.

16

Lucas det er da super det hele.

14

Tusind tak for din kommentar. Det er jeg glad for. Jeg synes bare man skal være afslappet med at være nøgen.

17

Det var så lidt Lucas og det har du fuldstændig ret i at man skal være for der vil jeg også gerne være, er du også afslapper ved ar være nøgen over for piger/kvinder som du kender eller ikke kender samt om de også er afslappet ?

12

Jeg kan være nøgen over for alle uanset om det er min forældre, lillebror og lillesøster. Oppe på nudist pladsen er vi alle nøgne og der er både børn og voksne af begge køn og kan være nøgen over for alle.

17

Dejlig at høre at du er så frit med sådan noget det kan jeg godt lig at man er.

15

Mange tak for din ros til mig og du har jo også ret i det. Man skal følge hvad man synes bedst om. Og dem i min klasse acceptere det heldigvis også fint nok selv om det ikke er alle som vil være naturist.

11

Hej alle

Jeg er en dreng på 16 år, og jeg sover altid fuldstændig nøgen, og har gjort det i ca . tre år nu, tror jeg (sådan ca. siden jeg kom i puberteten). Jeg sover bare bedre uden tøj på, og synes at det føles dejligt og frit at være helt nøgen i sengen.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program