Sove nøgen

forumspørgsmål

Sove nøgen

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 4 år 4 måneder siden

Jeg er begyndt at ligge helt nøgen om aftenen inden jeg skal sove. Er der andre der gør det?

Og så kunne jeg godt tænke mig at prøve at sove nøgen, men er bange/nervøs for at blive opdaget , for ved ikke om mine forældre vil syntes det er mærkeligt. Andre der sover nøgen?

Kommentarer

Jeg sover også nøgen og mine forældre er helt cool med det.

295

Tak for svaret :)

Hvor gammel var du da du begyndte at sove nøgen, og hvordan havde du det selv med det i starten? 

297

Ca 14

290

Ca 14

283

Bare sig det til din forældre inden det har de sikkert selv gjort på et tidspunkt. Gør det godt nok kun selv når jeg er alene hjemme, da jeg altid smider dynen og min far og søskende altid kommer ind på mit værelse om morgen

296

Jeg begyndte at sove nøgen for et par måneder siden da jeg var 13, nu er jeg 14. Jeg låser døren til mit værelse for jeg bryder mig ikke om at mine forældre skal opdage det. Jeg har bare sagt til dem at jeg føler mig mest tryg når døren er låset, hvis der nu skulle komme indbrud eller noget og det er mine forældre cool med. Det var lidt mærkeligt de første par gange men nu har jeg det virkeligt rart med det. Man føler sig dejligt fri og måske lidt lækker. Hvis jeg skal op og tisse om natten eller ta noget vand så tar jeg lige et par underbukser på. Dem tar jeg så af igen når jeg når ind på mit værelse igen.

254

Jeg er pige og 14. Jeg har et stykke tid tænkt på jeg godt ville prøve det men døren ind til mit værelse kan ikke låses og som dig er jeg bange for mine forældre skal opdage det. Men så havde jeg en soveaftale med en veninde og vi kom til og snakke om at sove nøgen og hun sagde hun havde prøvet det og at det var fedt. Så blev vi enige om at prøve det begge to. Det var vildt sært i starten men ogå trygt fordi min veninde lå nøgen ved siden af.  Det gik virkelig godt og jeg ville gerne prøve det igen for det var skønt

246

Det er helt naturligt at man prøver at sove nøgen eller ligge nøgen når ens sexualitet begynder at vågne. Jeg var 13 da sov nøgen første gang. Er 15 nu

238

Jeg synes bare, at du skal gøre det. Jeg er selv en pige på 16 år, og jeg har sovet nøgen siden jeg var 14 år. Det føles vildt dejligt!

Knus

Mia

204

Jeg er en pige på 16 år, der har sovet nøgen, siden jeg var 14 år. Jeg synes bare det føles dejligt og frit. Jeg tror det vil være en god ide at snakke med dine forældre om det, selvom det godt kan virke lidt pinligt, for så behøver du ikke føle du gør noget forkert.

Knus

234

Jeg tror jeg begyndte at sove nøgen da jeg var 14 er 15 nu. I starten syntes jeg at det var rigtig mærkeligt. Men når man har prøvet det et par gange er det bare rigtig rart og føles naturligt når man lige har vendt sig til det. 

202

Er du dreng eller pige? Og ved dine forældre og venner/veninder godt, at du sover nøgen?

188

Jeg sover for det meste kun nøgen hvis jeg er alene hjemme, for vil helst ikke have, at mine forældre skal opdage det.

181

Bare gør det anonyme. Har selv gjort det siden jeg var 13 år. Og vær ikke nervøs for at dine forældre eller søskende opdager det, for de har helt sikkert også selv gjort det.

153

Hej alle

Jeg er en pige på 16 år, og jeg er fast nøgensover, og har været det i et par år. Da jeg var ca. 13 år stoppede jeg med at sove med nattøj og begyndte bare at sove i trusser og t-shirt, og så en nat, hvor det var varmt smed jeg t-shirten og senere prøvede jeg også at smide trusserne, og synes at det føltes rigtig dejligt og frit. Siden da har jeg sovet helt fuldstændig splitterravende nøgen! Min mor opdagede det for et stykke tid siden, fordi jeg en dag sover over mig, og hun derfor kom ind for at vække mig, og så kunne hun over dynen se, at jeg havde bar overkrop, og at mine trusser lå gulvet ved siden af sengen. Da vi spiste morgenmad, spurgte hun mig så, om jeg ikke sov i noget? Og så måtte jeg jo indrømme at jeg faktisk sov fuldstændig nøgen. Hun spurgte mig så hvorfor og hvor længe jeg havde gjort det? Og jeg sagde, at jeg havde gjort det i noget, og at jeg bare synes at det føltes mere behageligt end med tøj på og jeg sov bedre uden tøj på. Hun lovede så, at hun nok skulle banke på, hvis hun skulle ind til når jeg sov, og jeg lovede, at jeg nok skulle tage en morgenkåbe på, hvis jeg fx skulle op om natten.

Knus 

Majse

135

Der er flere af jer, der nævner, at det føltes lidt mærkeligt de første par gange, men hvorfor begyndte I på det? Var det noget,fødder I havde snakket med veninder om?

93

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program