Shaved ved første gang?

forumspørgsmål

Shaved ved første gang?

forumspørgsmål af
Sidsel
15 år
Oprettet 1 år 1 uge siden

Hej. Jeg går i 9. og føler jeg nærmer mig min første gang. Jeg er meget i tvivl om jeg skal shave mig forneden inden eller om det er ligemeget? I min klasse er det ca. fifty-fifty. Ca. halvdelen af pigerne shaver og er glatte forneden, den anden halvdel har hår så det er ikke rigtig nogen rettesnor for mig. Hvad tænker i vil være det mest rigtige, jeg er megameget i tvivl?

Kommentarer

Hej Sidsel!
Du skal bare gøre det du har mest lyst til, for de fleste drenge betyder det ikke hvis der er lidt hår forneden, bare det ikke er en kæmpe skov. Husk det din krop og dit valg, hvis en fyr virkelig vil dig er han lige glad med om du har hår dernede eller ej.
Håber du kunne bruge svaret.

11

Drenge er normalt ligeglade så jeg synes enlig bare du skal gøre hvad du selv føler for. Dog vil jeg sige at ved oral kan det godt være en fordel for giveren hvis der ikke er alt for meget hår. Jeg har en veninde der pludslig stod lidt uventet med sin første gang og hun var meget behåret. Det endte så ud i oral allerede første gang og hun sagde det var lidt synd for drengen for han havde helt klar lidt svært ved at orientere sig. Det er heller ikke så let for drenge at ligge dernede for hvad er nu kønslæber og hvor er klitten og mellemkødet og anushullet osv.? Kan godt forstå det kan være lidt svært for de stakkels drenge. Der kan man godt hjælpe drengene lidt ved at shave lidt.

13

Jeg synes du skal vende det om og tænke hvordan DU føler dig mest lækker. Tror ikke det betyder så meget for drenge men for os er det vigtigt at vi føler os lækre og sexy og sikre på os selv og har lyst til at tage vores underbukser af. Så du skal afgøre med dig selv hvad DU finder mest attraktivt, at være glat eller have kønsbehåring. Det er meget vigtiger end hvad drengen synes.

11

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program