Sex med kæreste

forumspørgsmål

Sex med kæreste

forumspørgsmål af
Maria
15 år
Oprettet 7 måneder 2 uger siden

Hej Cyberhus

Jeg er en pige på 15 som har fundet en fantastisk kæreste. Sagen er den at vi har haft sex et par gange og det var rart men jeg før vi begyndte at have sex var jeg en af dem som synes alt det var klamt. Min kæreste har spurgt et par gange om jeg ikke vil røre hans pik før vi har sex men jeg har sagt nej hver gang fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. Hvad skal man gøre? Og hvordan bliver det mest behageligt for ham?

Kommentarer

Jeg synes du skal røre den, så føler han også at du vil ham. Det er jo ikke raketvidenskab. Bare grib om dem og bevæg din hånd frem og tilbage. Du kan sikkert høre på ham om det er godt eller du skal have hånden mere op omkring pikhodet eller længere væk fra det. Så kan du jo selv afgøre om det bare skal være forspil til han skal op i dig. du kan også fortsætte til han sprøjter og så går der så måske 20-30 minutter eller noget til han kan igen. Held og lykke med det - det er ikke svært

31

Jeg er 14 og synes altså ikke det er klamt at røre pik. altså man skal lige vænne sig til det men sådan er det jo med så meget og når man har vænnet sig til det er det faktisk rigtig rart at røre pik. Du skal lige føle dig frem hvad han bedst kan li, oppe omkring hovedet kan han godt være følsom og det er vist ikke alle drenge der kan li at få det her forhud trukket tilbage, det er i alt fald min erfaring. Men ellers bare gnid på den, det er ikke svært.

24

hey, jeg sys selv at du bare skal give den gas, mby et bj eller hj,  gøre bare hvad du føler for!! see u

 

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program