Sex..

forumspørgsmål

Sex..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 9 måneder siden

Er det ulovligt at ha' sex når man er 13? Eller er der overhovede nogle aldersgrænse? Vil gerne vide fordi vil snart godt i gang.

Kommentarer

Hej, mit Navn er Myers.

 

Personligt vil jeg ikke sige at det er ulovligt, første gang jeg gjorde det var meget tidligt, meget før græsen (15 år). Men, du kan ikke få nogen Bøde eller straf for at have Sex før 15, jeg tror bare det er noget som Voksne har sat på får at have en alder, men jeg vil anbefale dig at holde dig fra det intel du er 15, altså buksne møndig. :) Det er bedst at holde sig til loven! Men hvis du har haft det før 15, skal du ikke have nogen dårlig samvitighed, det er normalt at det sker tidligt for nogen.

 

-Myers

 

206

 Hej, nej det er ikke ulovligt. Grunden til at der er aldersgrænse er for at voksne skal kunne stræffes for sex mod mindreårige. Du bestemmer helt selv hvornår du vil have sex. Du kan ikke blive stræffet. Men når du er fyld 15 og måske har sex med en på 14, kun hun/han godt melde dig til politiet for voldtægt og så kan du blive stræffet. Det er sat meget på spidsen. Men det kan ske. 

197

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program