Seksualitet, Hvad er jeg til?

forumspørgsmål

Seksualitet, Hvad er jeg til?

forumspørgsmål af
Mig
13 år
Oprettet 2 år 2 måneder siden

Hej, jeg er en dreng. Næsten alle omkring mig, siger at jeg er homoseksuelt, det er okay at de kalder mig det, prøver bare at undgå dem.(alle mener jeg fra min klasse og mange fra min skole) jeg ved ikke hvad jeg er til.? Jeg kan godt forstå hvorfor de tror at jeg er homoseksuelt jeg gå i min egen stil, kan godt li at skille mig ud men det er ikke ens betydenig me at jeg er homoseksuelle eller hvad? Så det er ligesom at gå to steder skal jeg få lad dem ret? Eller skal jeg bare vente at se? Jeg er 13 år så der er mange år til at finde ud af det:-). Har i nogle råde til hvordan man finder ud af det på? Skal jeg prøve at lad hver med at undgå dem? Vis jeg var homoseksuelle hvordan kunne jeg så få en kæreste? Håbet i kan hjælpe!

Ps håber ikke der er for mange spørgsmå,l til dette emne

Kommentarer

Det er helt normalt at være forvirret i den alder, kan selv huske jeg også var det. Er i dag 17 og har udforsket min seksualitet meget og gør stadig. Jeg vil nok mene at du ikke behøver at undgå dem, men hvis det er frusterende at de kalder dig homoseksuel så skal du bare sige fra. Da jeg var 13 ville mine klassekammerater også bruge som homoseksuel som en dårlig ting men efterhånden plejer folk at gå fra det da de indser at det egentlig ikke er noget galt i det.
Du nævner også din stil er anderledes, og ja en del inden for lgbtq+ har en anderledes stil, men der er også ligeså mange som ikke er som også har en anden stil.
Måden jeg fandt ud af at jeg godt kunne lide flere køn var egentlig ved at mærke efter indeni (selvom det lyder en smule dumt måske) og ingen kan jo vide det udover dig selv. Men det er sundt at udforske så længe man selv er tilpas med det.
Håber mit svar kunne hjælpe dig på din rejse. Held og lykke makker :)

100

Tak Noah, for de ord. Jeg tror at du har helt ret i de ting du siger makker:-)

84

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program