Søster så mig

forumspørgsmål

Søster så mig

forumspørgsmål af
BB
15 år
Oprettet 3 år 10 måneder siden

Hej

Jeg er en dreng på 15 år og min søster er 17 år Jeg var i bad en dag og fik lige lyst til at onanere, så jeg onanerede og var færdig, men min pik var ikke blevet slap, da jeg opdager at min søster kommer ind på badeværelset, havde glemt at låse døren... Så hun så min pik i stiv tilstand. Hun lukkede døren igen og jeg gik i bad, men syntes det var meget akavet... et par dage efter kom hun så ind til mig i mit værelse og sagde at hun syntes min pik den var stor og lækker og spurgte om hun måtte se den igen, men jeg sagde nej. Men hun er kommet ind på mit værelse igen hvor hun så har smidt sit tøj og spurgt om hun måtte se den så, jeg blev selvfølgelig tændt af at se en nøgen krop, så hun kunne se at min pik blev stiv og sagde at hun kunne se at jeg kunne li hendes krop. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, så tog mine bukser ned og hun så den nu igen, hun spurgte om hun måtte røre den, og rørte ved den og førte min hånd ned til hendes fisse, vi sad ved siden af hinanden og rørte ved hinanden og hun fik mig til at komme. Men ved ikke hvad jeg skal gøre nu jeg tror det forkert det vi har gjort? Hjælp?

den er lidt lang

Kommentarer

sig til hende at du syntes det følges forkeret og at du ik hr lyst til det sker igen

139

Hej med dig, BB.

Jeg kan godt se at det er noget af et dilemma du står i, og jeg forstår dig udemærket. Måske bebrejder du dig selv? Måske tror du at det er DIN skyld fordi du lod din søster røre ved dig. Men hvis du spørger mig, så er det din søster der har gjort noget forkert. Du var "bare" tændt, og tænkte måske ikke liiiige på konsekvenserne.

Mit råd til dig er: snak med din søster om det. Uden dine forældre. Spørg hende evt om hun vil med ud og gå en tur, også før samtalen langsomt ind på det der skete. Lad hende vide, at du ikke vil gøre det igen. 

Hvis det bliver ved med at stå på, eller hvis hun driller dig med det, så gå til en voksen du er tryg ved, og fortæl dem hvad der er sket.

Ellers kan du jo drille tilbage ;D. Du kan sige ting som: "ej, der da du kom... Det var fandeme et mærkeligt tidspunkt" 

Håber mine tips hjalp

Knuz Eco"

138

Hej Eco. Ser dig tit i disse kommentarer, og du er simpelthen så god til at hjælpe folk! Ville bare sige at det er godt du hjælper 

 

120

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program