pinlig jomfru

forumspørgsmål

pinlig jomfru

forumspørgsmål af
Anonym
23 år
Oprettet 9 år 5 måneder siden

hvordan ville i føle og tænke hvis i var sen jomfru? som fx 25-årig? jeg sys det tabu..og vil så gerne også prøve alt det der. har i mænd herinde, følt jer mindre mand hvis i ikke havde prøvet noget med en kvinde?

Kommentarer

Hej den anonyme jeg er selv en jomfru på 20 år, jeg ser mig ikke selv som mindre mand bare fordi jeg ikke har haft sex med en kvinde endnu, jeg venter med sex til jeg finder min sjæleven, det gør jo ikke mig til bøsse af den grund :) Min kammerat er 37 han er også jomfru, tror bestemt ikke det er et tabu ! Jo måske og snakke om.

Hilsen Lars 20 år

483

Hej. Hvor er det dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der stadig er jomfru. Jeg er 19år og har aldrig prøvet at være sammen med en pige. Det synes jeg ikke er super fedt, når alle jeg kender har prøvet det og tilmed med mere end en. Jeg har også stor lyst til at prøve det hele. Jeg har ikke problemer med at komme i kontakt med pigerne, men når det kommer dertil hvor det bliver spændene.... ja så kommer jeg i tvivl, ER det nu det de gerne vil. Og så lader jeg heller være, for ikke at dumme mig.

Jacob 19år Jomfru

456

Der er intet galt med at være sen jomfru! Tvært i mod, så har I også længere tid til at "studere", så det kan blive en god første gang :)

Min kæreste var jomfru da jeg mødte ham, og det var i en alder af 18 - intet at skamme sig over, det kommer!

Kamilla

461

Hvad er det som de " studere " når de ikke har prøvet noget. De har jo netop IKKE nogen erfaring.

Kasper

411

Hej. Jeg synes du skal være stolt af det, der er intet forkert i at være jomfru som 25 årig. Du skal gøre hvad du føler for :)

Hilsen Pernille, 23 år

480

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program