Onani på skole

forumspørgsmål

Onani på skole

forumspørgsmål af
Simon
15 år
Oprettet 1 måned 1 uge siden

Har et par gange haft så meget lyst, at jeg nærmest blev nødt til at gå ud på toilettet i skoletiden, for at lette trykket. Ender dog altid med at føle mig mega skyldig efter :( Synes I det er meget forkert at onanere på skolen? Har i selv gjort det?

Kommentarer

Nej jeg synes ikke det er forkert. Det går jo ikke ud over nogen. Når man kommer i pupertet kan man jo godt tit have meget lyst, det tror jeg da at mange oplever. Jeg har da selv oplevet at det godt kan komme i skolen. Så jeg har da også prøvet at gnubbe mig af mens jeg alligevel sat på wc på skoletoilettet. Det er no big deal. Synes ikke du skal føle skyld.

10

Troede faktisk ikke piger også gjorde det på skolen. Selvfølgelig onanerer i også, men idk, havde bare ikke forestillet mig i også skulle lette trykket på skolen osv.

Hvorfor skulle vi da ikke også kunne få lyst henne i skolen? Det er da en fordom overfor piger. Og hvorfor skulle vi ikke kunne ordne det når vi alligevel sidder på wc?

Hej.
Jeg går osse nogle gange på toilettet for at lette trykket. Jeg har faktisk også nogle gange gjort det sammen med 3 andre fra min klasse når vi har været de eneste tilbage efter idræt når vi har været i bad og stået og revet den af.

Hey Simon
Jeg går på efterskole og er er mange der har lyst på mange tidspunkter. vi finder tid og rum til at gøre det alene, måske i badet eller på et toilet.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program