Onani

forumspørgsmål

Onani

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 8 måneder siden

Hvordan onanerer I? Kan man gøre noget, så det bliver dejligere? Hvad gør I selv?

Kommentarer

 Det ville være lettere, hvis du skrev om du er dreng eller pige...

465

Hej!

Hvis du er pige kan du gøre følgende: Gå ud i bruseren og tag bruseren ned fra stativet. Strålen må godt være ret kraftig og self varm. Så bruser du dig i skeden - specielt på klitten - og omme  i røven. Du kan gøre det stående, siddende eller når du sidder på hug. Sådan kommer jeg selv hurtigt i alt fald. Jeg er 14 år. Håber du kan bruge mit råd.

Knus fra Lulu

447

Hvis du gør dette så sørg for at tisse hurtigt efter for at få det overflødige vand ud af urinrøret, ellers kan du risikere en urininfektion.

478

Hej!

Nu ved jeg ikke om du er en pige. Hvis du er så er her noget som i al fald funker for mig. Tag bruseren ned fra stativet og brus dig i skeden - især på klitten - og i røven. Du kan gøre det stående, siddende eller ved at sidde på hug. Jeg kan i al fald altid komme på den måde.

Knus 14-årig pige

461

Hej!

Jeg er en pige på 15 og har et måske lidt kinky trick, som jeg selv har glæde af. Jeg har jo altid min mobil på mig. Den har en fed vibratoreffekt, så hvis det lige kommer over en og man kan komme i enrum og få bukserne ned (fx på toilettet) er det en fed løsning. Jeg sætter vibrator på og anbringer den i sprækken ved klitten og får ret hurtigt en fin lille klitorgasme. Det kan også bruges, hvis man alligevel sidder på tønden og venter og keder sig lidt.

Bare et forslag.

Hej kra Kimi

475

Hej anonyme!

Jeg er en pige på 15.

Jamen jeg gør det, at hvis jeg en dag har rigtig god tid og er sikker på ikke at blive forstyrret i lang tid, så tager jeg hele min mors køkkenskuffe med på værelset. Der er rigtig mange forskellige køkkenting, og nogle af dem er sjove at lege med. Så eksperimenterer jeg lidt med at føre nogle af dem op. Self har jeg nogen favoritting.

Sådan gør jeg.

Kærlig hilsen Ann

476

Hvilke ting f.eks?

445

Tag din hånd og put den ind i skeden og så glem benene sammen om den det skal du bare blive ved med til du får orgasme

453

Ved ikke

146

du kan sutte på din finger først og kører den frem og tilbage på din klit og tænk på det som om det var en penis

143

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program