Nudist

forumspørgsmål

Nudist

forumspørgsmål af
Sanne
12 år
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Hej er 12 år og vi er nudister.. mit problem er om det er forkert at snakke om sex og oneri med min onkel og hans kæreste.? Jeg har altid kunne snakke med dem om alt, for har svært ved det med mine forældre..

Kommentarer

Kan ikke helt se forbindelsen mellem sexsnak og at I er nudister (?) men det er nok bare mig. Personligt ville jeg nok vælge at du kun talte med din onkels kæreste omkring onani. Det kan godt være lidt akavet at tale med et mandligt familiemedlem om sådan noget og piger kan også bedre vejlede piger. Jeg har fx talt med min kusine omkring onani, lyst og sex og sådan noget for hun er ældre end mig og ved mere. Hun har lært mig hvordan man onanerer. Men igen, snak i første omgang måske kun med din onkels kæreste.

26

At du er nudist ser jeg ikke noget problem i for jeg er også nudist. Med hensyn til det andet synes jeg du skal snakke om sex med en du føler dig tryg ved at snakke med sex om. Hilsen fra drengen på 14 år

27

Du kan godt snakke med dem om det. Måske er det bedst hvis du enten snakker med damen alene eller måske med dem begge to samtidig. Bare du føler dig tryg.

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program