Lille pik

forumspørgsmål

Lille pik

forumspørgsmål af
Emil
15 år
Oprettet 1 måned 18 timer siden

Jeg har desværre en meget lille pik, meget mindre end mine kammeraters. Det bekymre mig! Jeg har ikke prøvet noget endnu men skal på efterskole efter sommerferien og jeg synes jo det er lige om lidt. Der skulle den jo meget gerne i brug men er jo bange for at pigerne vil grine af den fordi den er så lille så det måske blir en fiasko for mig. Har jeg grund til at være bekymret, hvad er jeres erfaring?

Kommentarer

Nej, jeg tror bestemt ikke du skal være bange. Det du skal tænke på er at pigen du skal være sammen med garanteret er lisså nervøs som dig. Vi går jo og tænker nøjagtig det samme. Åh nej, er mine bryster nu store nok, er min fisse og min røv pæn nok? Osv. Så vi kan slet ikke rumme at give karakterer til drengens udstyr. Men man mødes i hver sin nervøsitet og efterhånden slapper man af og kan begynde at nyde at være sammen. Og tro mig, der skal nok blive brug for din pik på efterskolen! Uanset størrelse!

12

Har folk virkelig så meget sex på efterskole?

13

Tror det er meget forskelligt fra efterskole til efterskole. Hvor strenge reglerne er. Hvor stor en opdeling der er mellem drenge og piger. Hvor almindeligt det er at blive på skolen i weekenderne. Hvilke udenomsarealer og andre egnede steder der er. Hvor tæt man evt. som pige kommer på de andre piger (tit er pigerne meget tætte på efterskole). Så jeg tror det er megaforskelligt.

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program