Liderlig

forumspørgsmål

Liderlig

forumspørgsmål af
Mig!
14 år
Oprettet 4 år 1 uge siden

Hej, jeg er en pige på 14. 

Jeg har det "problem" at jeg er liderlig 24/7 Og også flere dage i træk. Men mit problem er bare at der ikke er noget der hjælper. Jeg onanere flere gange om dagen, men det hjælper simpelthen ikke. 

Er der nogle der har en idé til hvad jeg kan gøre.

Kommentarer

Jeg er selv meget liderlig for tiden. Tror det skyldes at man sidder så meget alene derhjemme og har for meget tid. Jeg er ikke så liderlig til hverdag når man kan gå til sport, besøge venner, shoppe osv. Lidt liderlig men ikke nær så meget. Jeg synes nu det hjælper at onanere. Jeg gør det selv et par gange om dagen for tiden og sørger for at køre mig selv op så jeg kommer godt og grundigt hver gang. Sys det hjælper på liderligheden.

149

Tak for dit svar. 

Du har nok ret i at det et ekstra meget nu når vi bare går hjemme. 

Men onanere selv flere gange om dagen og synes bare ikke det hjælper mere. Er lidt gået træt i det, tror jeg. 

148

Tak for dit svar!

Du har nok ret i at det er ekstra meget i denne periode hvor vi bare går hjemme. 

Jeg onanere mange gange om dagen for tiden. Mindst 5 gange om dagen vil jeg gætte på. Men synes ikke rigtig det hjælper. Tror lidt Jeg Er kørt træt i det. 

166

Jeg går i 9. og nu skal vi så stadig ikke i skole og heller ikke til eksamen. Så der er stadigvæk masser af alenetid - suk! Jeg synes jeg så nogenlunde kan holde liderligheden så nogenlunde nede ved at onanere to gange om dagen. Jeg sørger for at trække det godt ud og "snyde mig selv" så orgasmen til sidst bliver rigtig voldsom. så bliver jeg godt træt bagefter og så synes jeg godt jeg kan holde liderligheden nogenlunde nede til næste gang. Håber også det lykkes for dig. Knus!

149

Tak for svaret!

Hvordan/hvad mener du med at trække det ud og snyde dig selv?

162

I er langt fra de eneste. Tror de fleste drenge har det ligesådan. Ved i hvert fald jeg har. Synes jeg uafbrudt spiller pik og onanerer. 

139

Undskyld for nysgerrigheden men:

Hvad Er forskellen for jer drenge på at spille pik og onanerer?

151

Ikke noget

117

Det er det samme

19

Jeg mener bare stoppe når man er lige ved at komme. Hele tiden bevæge sig på grænsen til en orgasme, altså snyde sig selv for den. Og så når man slet ikke kan holde det ud mere så gi den  fuld skrue så man kommer voldsomt og blir godt træt

144

Nårgh okay. Det giver god mening. 

Tak for svaret igen:)

131

Hey pigen x ... Må sku indrømme at jeg blev fucking liderlig af at læse alt det du skrev  gav min pik den vilde spiller bagefter får hold kæft hvor gad jeg godt at se hvor fantastisk et syn det var når du kom så vildt og voldsomt 

94

lyder mere til at i bare trænger til en god omgang pik  istedet for at kæmpe så meget 

110

det kan sku meget godt ske, men har bare ikke lige en jeg vil gøre det med ?

135

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program