Kræver bj modenhed?

forumspørgsmål

Kræver bj modenhed?

forumspørgsmål af
Stinne
15 år
Oprettet 1 uge 2 dage siden

Jeg tænker ret meget på bj lige for tiden. Jeg vil mene at bj må kræve virkelig meget modenhed af pigen, også mere end andre former for sex. Fordi det er en kæmpe ting. Ved ikke om det også kræver det af drengen der modtager? Men det kan godt være jeg er helt forkert på den. Andre vil måske mene at det er no big deal. Tør desværre ikke spørge mine veninder. Men hvad tænker I?

Kommentarer

Jeg er helt enig. Bj er ikke noget man bare gør. Det kræver et stærkt forhold for man connecter virkelig med en dreng når man tar hans sæd i munden. Så jeg vil bestemt også sige at det er ikke lige det første man skal begi sig ud i!

Tror godt jeg ved hvad du mener. Jeg er 14 og har givet et par hj's, men føler mig bestemt ikke klar til at gi bj. Syns man skal kende personen helt vildt godt for og få det her sæd-noget ind i munden så det skal være en jeg har et helt specielt forhold til hvis jeg skal gi det engang.

Mener også det er det mest intime man kan lave og derfor kræver det modenhed og et meget stærkt forhold. Jeg har selv en vidunderlig kæreste og det var virkelig en stor ting for os da det skulle ske for første gang. Jeg havde givet ham hjs og vi havde haft samlejer og på selve hans 16 års fødselsdag gav jeg ham det første bj i gave. Jeg var utrolig nervøs men det var også en kæmpe gave og give og jeg var megalykkelig da jeg endelig fik hans sperm i munden. Så jo, det kræver modenhed og kærlighed!

Jeg gav mit første blowjob i weekenden. jeg sov hjemme hos en dreng og så skete det. både om morgen og om aften. vi havde sovet sammen 2 gange før. alle gangene efter fester. Vi er ikke i kærester, og vi har ikke noget, men vi er nok mere end venner. Personligt synes jeg slet ikke, det er lige så imtimt som sex. Jeg ser det som et forstadie til at kunne tage steppet videre:) Jeg tror også godt, jeg ville kunne finde på at gøre det til en lidt mere random. Jeg synes, det er en større ting at få finger. 

Er nok enig med dig. Men mener også det gælder den anden vej at det er kæmpestort for en dreng at give lickjob og det kræver også meget modenhed. Jeg mener der får han jo også pigens væsker ind i munden og det forbinder jo lissom helt vildt - lissom nå pigen tar drengens sæd ind i munden. Så jeg synes både bj og lickjob kræver stor modenhed og kræver et specilet forhold mellem drengen og pigen.

Det er helt rigtigt. Jeg gav et bj til en dreng jeg ingengang kendte ret godt, til en fest da jeg var 14. Det var altfor tidligt og jeg græd da jeg kom hjem. Jeg havde slet ikke været klar til det. Nu er jeg 16 og ser det på en helt anden måde. Nu ved jeg hvilken gave det er både for mig og min kærste at ta ham i munden og jeg nyder at sluge og slikke ham ren som min kærlighedserklæring til ham.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program