Kondomer og pik

forumspørgsmål

Kondomer og pik

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Dreng 15 år

 Hej, jeg skulle i seng med min kærste, vi havede fået nogle kondomer af sex undervisning i klassen, det var vors første gang. men de kondomer de føltes små, jeg synes virklig det var svært og kvlate min pik, det var det som alle mine andre venner brugte. Så jeg siger også min pik er støre end andres, men jeg har set kondomer rundt om cola flasker. nu er vi ikke kærster mere, og jeg fik aldrig sex med hende for kondomer kunde ikke komme på. hun gad ikke at tage p-piller så nu vil jeg bare have sex og kan passe en kondom, og vil piger overhoved have en så stor pik? og skal! pigen så bruge piller eller findes der støre kondomer end dem jeg har set?

Kommentarer

Altså hvor stor er din pik? Hvor gammel er du?

Jeg selv er 15 og min pik er 24 i stiv. Jeg bruger Large kondomer. Pigerne elsker min store pik.. 

606

Jeg har flittigt kondom på (sommetider ved onani, og ved samleje) og et kondom skal sidde stramt. Ellers falder det af.

565

 Hvis det er ubehaligt for dig at have kondomet på, bør du nok bør du nok springe en størrelse op.  Men kondomer skal sidde stramt på..

 

Jeg kan ikke hjælpe meget, da jeg er pige ;D

 

Men held og lykke.

535

Hej,

Det er rigtigt hvad de andre siger, at kondomet skal side stramt. Nu er jeg en pige og ved selvfølgelig ikke hvordan følelsen er når man har et kondom på.

Men jeg har altid nogle forskellige kondomer liggende her hjemme, da jeg kan komme ud for forskellige størrelse pikke :)

Du kan købe dem på nette og jeg køber altid mine kondomer ved sexkanin, da de har flere forskellige størresler. Men hvis du er oppe over 20 og omkring 4 i omkreds, skal du nok have en xl. 

511

Altså nu er det sådan at et kondom skal sidde ret tæt til din penis, der findes mange typer kondomer i form af tykkelser, diameter, smag osv osv, det kan sagtens være at du skal op i det som hedder 60mm  og op efter. 

107

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program