Kan godt være i tvivl om en pige er kommet

forumspørgsmål

Kan godt være i tvivl om en pige er kommet

forumspørgsmål af
Alexander
16 år
Oprettet 2 uger 2 timer siden

Jeg synes nogen gange godt jeg kan være i tvivl om en pige er færdig. Altså drenge kan jo ikke skjule det, der kommer noget ud og den bliver slap. Men hvis pigen er lidt genert synes jeg ikke altid det er ret tydeligt. Jeg kan godt selv være lidt genert men hvis jeg aligevel tager mig sammen og får spurgt siger hun måske bare hmm, og så er jeg jo ikke klogere. Kender i problemet? Er der en eller anden måde man kan vide hvornår pigen er helt færdig, man vil jo gerne gøre det godt for hende?

Kommentarer

Jeg ved det ikke men tror godt en pige kan mærke når hun er færdig

Normalt tror jeg nu ikke det er det store problem. De fleste piger er gode til at give udtryk for deres føleser under sex og så tror jeg ikke det er så svært. Lyt til hendes åndedrag, evt. stønnen eller små lyde, så kan du nok godt høre om hun er kommet. Men okay, jeg har godt nok en veninde der siger hun forsøger at være så lydløs som muligt under sex for hun synes det er pinligt hvis hun giver udtryk for noget. Synes det er dumt, sådan hjælper man jo ikke drengen. Hvis du skulle komme ud for en lydløs pige hvor der ikke er noget at høre på hendes åndedrag, så prøv at holde øje med hendes sprække, hvis der kommer en lille smule hvid væske ud, er det ialtfald tegn på hun har været ophidset og måske er kommet. Selv siger jeg altid til drengen om jeg er kommet og om han skal stoppe eller fortsætte hvis jeg godt vil have en mere. Jeg synes det er en god hjælp til drengen.

Den lille smule hvide væske er det noget pigen altid får når hun er kommet og kan fyren mærke den når det er ? Fortæller du altid fyren hvordan det har været ?

Nej men det er almindeligt at man bliver meget våd når man er ophidset og måske kommer. Og det våde dernede er tit sådan noget hvidligt noget. Jeg fortæller drengen når jeg skal komme og når jeg er færdig.

Troede det var gennemsigtig når I bliver våd, når du fortæller fyren når du kommer hvordan kan det være og er det for din skyld eller ? Fint at du også fortæller når du er færdig er det så fordi han kan forsætte eller ?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program