Jeg er lesbisk

forumspørgsmål

Jeg er lesbisk

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 2 måneder 3 uger siden

Jeg er en 11 årige pige som er lesbisk og onanere hver dag flere gange om dagen og sover nøgen jeg har det med at nogen gange går jeg helt nøgen ud fra mit værelse og mine forældre siger ikke noget til det. er der andre der også gør det.

Kommentarer

Du skal bare være stolt over at være lesbisk og det er der ikke noget galt i.. Jeg er selv til det modsatte køn men jeg kan også godt finde på at gå nøgen rundt hvis jeg skal ud på toilettet og det har mine forældre også set mig nøgen. Så godt gået at du gør det. Jeg er forresten 14 år og dreng.

14

Jeg er 13 og bryder mig ikke om at være nøgen derhjemme så min familie kan se mig. Synes bare det er akavet. Så jeg har fx altid et håndklæde om mig når jeg går fra badet ind på mit værelse. Men jeg har ikke noget imod at være nøgen med mine tætte veninder. Fx hvis vi klæder om, prøver tøj sammen, skal sove sammen eller noget. De må gerne se mig nøgen og jeg kan godt lide og se dem nøgne. Men ikke hjemme ved familien.

14

Helt fint at du er lesbisk.
Troede egentlig at alle gik nøgne, når de f.eks. skal i bad, hurtig på toilettet eller lignende, men kan jo se høre på Nanna at ikke alle gør det. I min familie er det helt normalt.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program