Intim udendørs?

forumspørgsmål

Intim udendørs?

forumspørgsmål af
Vips
15 år
Oprettet 3 måneder 3 uger siden

Her hvor det er så varmt har min kæreste joket meget med om vi ikke skulle prøve at være intime udendørs. Men det er nu ikke bare en joke, han mener det også seriøst. Jeg vil faktisk gerne for tænker det kunne være sjovt og romantisk men jeg er også en kylling og sygt bange for at blive opdaget og alting. Nogen af jer der har prøvet det eller har forslag til "sikre" steder hvor man måske godt kan være lidt intim?

Kommentarer

Altså hvis man har en lukket have vil jeg mene det er et godt sted. Jeg har selv prøvet det i min mormors have. Jeg ville lige besøge hende og gå nogen ærinder for hende og havde min kæreste med. Da vi havde hentet varer til hende gik vi lidt ned i haven. Den vokser lidt vildt efter min morfar ikke er mere og helt nede i bunden kan man ikke ses fra huset. Og der vokser en masse blomster så det var ret romantisk. Der blev jeg så bollet. Og der var jo ikke nogen der opdaged noget. Så gik vi op til min mormor bagefter og fik saftevand og hygged og det var jo lidt hygligt at tænke på hvad der lige var sket.

16

Lagde din mormor så slet ikke mærke til at der var sket lidt? Er som regel knald rød i hoved efter, og sveder måske også lidt osv. Plus fjoget smil selvfølgelig. Idk, og lugten af sex osv.

Nej overhodet ikke. Hun er gammel jo. Hun sagde bare at vi da vist havde fået græs på tøjet og jeg sagde bare at vi havde leget udenfor. Jeg havde jo også lige dampet af inden vi gik ind

11

Jeg vil nu ikke have sex hos min mormor eller nogen anden familie medlem. Men det er smag og behag selvfølgelig. Det vil jeg synes er grænseoverskridende.

Synes da bare at det ville blive endnu mere spændende sådan et sted :-D

Hejsa Vips
Bare hop ud i det. Der er så mange muligheder derude.
I en gryde i klitterne, i en lukket have, i skoven, på en mark med højt korn, bag en hæk, i et telt og så videre

Men hvad gør man egentlig, hvis man bliver opdaget? Er du selv blevet det?

Simon, så siger du hej, og personen forsvinder helt sikkert hurtigt :-D

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program