Hvorfor kan jeg ikke mærke ham?

forumspørgsmål

Hvorfor kan jeg ikke mærke ham?

forumspørgsmål af
Pernille
22 år
Oprettet 5 måneder 2 uger siden

Kære Forum. Jeg skriver til jer da jeg nu to forskellige gange har oplevet ikke at kunne mærke pikken bevæge sig inde i mig.

Første gang var men en fyr for et par år tilbage jeg mødte i byen, her troede jeg det måske bare handlende om manglede lyst fra hans side af. Da jeg ikke havde oplevet det før.

Men nu er det så desværre sket igen. Min kæreste, og jeg har haft sex et par gange (nyt forhold) og alt spiller som det skal, lige indtil…. Han kommer ind i mig, så er det somom jeg bare tænker, “du ved godt man skal bevæge den ind og ud, ikke?”

Er det bare det der går galt her? Tænder han ikke nok på mig? Er det noget man skal italesætte? Kan jeg gøre noget, sådan så han gøre mere?

Kommentarer

Er den mon meget lille? Eller slap? Hvis ikke burde du kunne mærke den. Det er vigtigt (hvis i har missionær) at han kommer godt højt op på dig så pikken kommer til at gnide mod klitten. Self er det vigtigt at han laver samlejebevægelser (ind-ud, ind-ud) - der kan du måske hjælpe på rytmen ved at holde ham om hofterne og styre hans bevægelser. En anden mulighed ville være at du er øverst. På den måde kan selv styre bevægelserne og sørge for at pikken rammer de rigtige steder. Håber mine råd var til hjælp.

Hvis du ikke har talt med ham om det burde du måske gøre det eller nej det burde du nok selvom det er jo op til dig. Men hvis han ikke tager den ene ud tror jeg der findes meget logisk forklaring på hvorfor du ikke kan mærke den selv hvis han har jern på. Men jeg er altså ikke professionel eller noget. Prøv at tale med ham om det.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program