Hvordan kysser man?

forumspørgsmål

Hvordan kysser man?

forumspørgsmål af
Lilths
15 år
Oprettet 4 år 2 uger siden

JEG VED GODT MAN IKKE BURDE KYSSE LIGE NU PGA CORONA MEN KAN VI BARE LIGE SE BORT FRA DET

Okay så jeg har en god ven og vi er blevet lidt mere end venner her for 2 uger siden. Det skete ved at personen kyssede mig og jeg gengældte det bare så godt jeg kunne, men i virkeligheden havde jeg ingen ide om hvad fuck jeg lavede. Personen har haft mange kærester og er ikke jomfru og så er der mig der aldrig rigtigt har kysset nogen før (bortset lige fra den ene gang). Vi skal snart ses igen forventer lidt det kommer til at ske igen, så er der nogen der har nogle råd til hvordan man gør? Eller bare ting som man i hvert fald ikke skal gøre? 

Kommentarer

Jeg synes det er meget svært at beskrive hvordan man kysser. Det kan næsten kun læres i praksis. Jeg gjorde det at jeg snakkede med en god veninde om det inden jeg skulle igang. Jeg vidste hun også var usikker. Vi fik det snakket igemmen og så øvede vi med hinanden. Det var virkelig godt at øve for der er mange ting og være i tvivl om - hvordan undgår man næserne kommer i vejen, hvilken rolle spiller tungen, alt sådan noget. Og også hvilken virkning kys giver for det giver jo også en virkning på kroppen som det er rart og være forberedt på. Min veninde har prøvet at kysse en dreng siden og siger det var godt at ha øvet. Jeg har desværre ikke prøvet med en dreng endnu men synes jeg er godt forberedt fordi jeg har øvet mig med min veninde. Måske det var en mulighed for dig?

84

Hejsa. Der er faktisk ikke nogen opskrift på "hvordan man kysser". Dog er det ikke nogen hemmelighed at jeg ikker har stået og øvet mig på diverse ting for at ja, ikke være dårlig til at kysse. Når, men altså. Der er nogle som kan lide at kysse med rigtig meget tunge, og så er der nogle der kysser uden rigtigt at bruge tungen. Jeg har prøvet begge dele, og jeg plejer sådan set at starte med, kun at bruge læberne, prøve ikke at spænde for meget i dem, og så se hvad den person jeg nu kysser med gør. Jeg er nemlig ikke interesseret i at skræmme dem væk, ved bare at pløje min tunge imod deres læber eller tungen. Men jeg afventer og ser hvad min partner gør, bruger hun meget tunge, ja så gør jeg det også (efter bedste evne) og hvis ikke, jamen så holder jeg det bare til læberne. Dog hvis man kysser i længere tid af gangen, kan man jo altid forsøge blidt at bruge tungen lidt, og se hvad der sker. Men ja, der er ingen opskrift til at kysse.. det er bare prøve sig frem, spørge den man nu kysser med om det var dejligt, eller hvad man kan ændre. 
Held og lykke

91

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program