Hvordan har man sex uden der kommer sæd overalt? 😨

forumspørgsmål

Hvordan har man sex uden der kommer sæd overalt? 😨

forumspørgsmål af
Bine
17 år
Oprettet 1 år 2 uger siden

Hej, min kæreste og jeg har for nylig gået ind i verdenen sex uden kondom. Det er dejligt og nemmere, da man ikke skal tænke på at man skal huske beskyttelse. (Jeg er på minipiller så vi er teknisk set stadig beskyttede mod graviditet 😁). Men problemet er bare at når vi har sex, og er ved at være færdige…. Han for udløsning. Dette sker imens han er inde i mig, men når jeg trækker mig ud kommer der sæd overalt. Vi har prøvet at skynde os med at jeg kommet ud. Og vi står altid klar med vådservietter/toiletpapir til at tørre os bagefter. Meeen uanset hvad når der at komme sæd på sengen. Og det er egentligt ret ulækkeret. Hvad skal man gøre ved det?? Vi ønsker ikke at have sex i badet, men vil holde det til sengen. Er der en måde at undgå det på? Hilsen den pinligtberørte pige 😅…..

Kommentarer

Jeg tror bare det er et spørgsmål om at vænne sig til at når man har sex så kommer der også kropsvæsker. Det er jo ikke bare sæd men vi piger bliver jo også våde så der drypper fissesaft ud. Jeg har lært at slappe af omkring det. Drenge kan jo komme i skeden men afhængigt af hvilken sex man lige har kan de jo også sprøjte andre steder. Måske ud i luften eller på ens bryster eller røv eller ansigt. Det kan man jo ikke rigtig styre. Synes også at det virker lidt uromantisk at stå med servietter og tørre sæd op. Jeg vil helst ligge og nusse når han og jeg er kommet, så skidt da med at man ligger i en lille "sø". Man kan jo bare smide lagnet til vask.

27

Meeen Tanya, hvad gør I så hvis i skal sove bagefter? Det er da klamt at ligge i det. Og hvis man ikke tørrer det af sin krop bliver det jo bare klistrende?? Hvordan gør du?

20

Jeg forstår hvor rart det må være i overgangen fra beskyttet til ubeskyttet sex, problemet der følger ubeskyttet sex på piller er dog stadig risikoen (Siger ikke det sker, bare husk det) og det faktum, at der ikke længere er noget til at holde på kropsvæskerne så snart hannen får en udløsning, jeg kan give dig nogle forslag, tag det i agt, prøv det, eller lad vær :)

- Hav sex på eller ved siden af et håndklæde (Dedikér dette håndklæde kun til når i har sex - og vask selv)

- Hav evt. TP-rulle til at ligge i sengen hvis der er plads uden den forstyrre.

- Hvis doggy er en stilling i bryder jer om, eller ham oven på dig, så forsøg evt. med udover sengen, hav et håndklæde liggende på gulvet, eller andet til at lade korpsvæsker gøre sin ting ;)

Som Tanya har nævnt, har det noget at sige, at det efterhånden er noget man lærer at være rolig omkring, forstå mig ret. Det er blot noget i skal med tiden lærer, at det er trodsalt noget som kommer, ud af jer! :) Det er ikke giftigt, det er ikke sundhedsskadeligt at rører ved, sluge eller ligge i (anbefaler hverken enten eller, kommer bare med eksempler)

15

Svar til Bine. Nu er jeg kun 15 så jeg må ikke overnatte med en dreng for mine forældre så vi skal altså ikke sove bagefter. Vi gør det kun fx eftermiddag hvis vi er alene hjemme. Når jeg skal i seng igen er det jo tørret ind og når jeg føler for det smider jeg bare lagnet til vask. Min mor checker ikke noget, hun vasker bare. Og så er jeg altså ikke så bange for kropsvæsker, de er jo ikke giftige, så skulle man ligge i en klat så gør det altså ikke noget.

20

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program