Har ikke lyst til min kæreste mere

forumspørgsmål

Har ikke lyst til min kæreste mere

forumspørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 1 uge 4 dage siden

min kæreste og jeg har været sammen i 9 måneder snart, og vi har boet sammen i 4 måneder. vi er hinandens første kærester og vi var ikke flyttet hjemmefra før vi flyttede sammen. Det hele gik meget stærkt, men jeg var sikker på han var "the one". 

efter jeg er startet på ny uddannelse er jeg begyndt, at ligge mærke til andre fyre - og jeg ved der er intet galt med at kigge, men jeg har ikke lyst til at have sex eller kysse min kæreste mere. jeg føler mig også irriteret heletiden - jeg vil ikke have han rør mine bryster fx, eller bare kigger på dem. 
jeg har overvejet at gøre det forbi, men det hele er meget rodet med at vi bor sammen, og om nu jeg er sikker på at vi overhovedet skal slå op. 

Kommentarer

Det virker som om I er flyttet for tidligt sammen. Tror det er en god ide at "leve livet" mens man er ung og så måske først slå sig ned med kæreste og det hele når man er +25 eller noget. Du har helt klart ikke lyst til ham længere, sexlysten er død. Jeg tror du skal ud og have oplevelser med diverse partnere og så på et tidspunkt kommer den rigtige sikkert. Synes du skal gøre pinen kort og flyutte ud. Hellere i dag end i morgen.

12

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program