Forelsket i veninde

forumspørgsmål

Forelsket i veninde

forumspørgsmål af
Quinoa
12 år
Oprettet 1 uge 2 dage siden

Så æh, nu vil jeg ikke fylde hele Cyberhus med det her, men jeg skal bare virkelig virkelig bruge hjælp, og jeg tænkte, at nogle gange er det godt at få forskellige folks meninger at vide. 

Så jeg... Er blevet lidt forelsket i min veninde... Jeg synes hun er uendeligt sød! Ved ikke lige med udseende... Hun er flot, men jeg har aldrig troet, at jeg ville finde hende attraktiv. Men det er altså sket. 

Hun er biseksuel, hvilket jeg nok også er, så det er ikke derfor, jeg er lidt bange for at spørge hende. Folk har joket med os, og sagt vi er kærester, men hun har bare grinet og sagt "det tror jeg ikke" jeg har fortalt hende, at jeg er hetero seksuel, men altså... Det er nok skiftet lidt. 

Vi har været venner i 5/6 år, så er bange for at ødelægge venskabet ved at spørge! :( Hjææælp!

Kommentarer

Når du ved hun er bi skal du ikke være så bekymret for at spørge - tror ikke det vil ødelægge jeres venskab. Og så kan du jo sagtens trække lidt i land på det der med at du har sagt du er straight. Ingen er vel 100% straight. Du kan jo spørge om I ikke skal sove sammen en weekend og så se om der er kontakt under dynen. Go for it!

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program