Finger af god ven

forumspørgsmål

Finger af god ven

forumspørgsmål af
emilie
14 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

hej cyberhus.

Mig og min gode ven L, var sammen efter skole på skolen. Vi gik hen i en anden bygning og snakkede i en halv time. Han har en kæreste og vi har jokede, med at være sammen (vi har et forhold uden grænser). Inde i rummet begynder vi så forsjov at rører ude på tøjet og ser hvor langt vi vil rører mod kønsdelende på hinanden. han knapper min bukser opog kigger lidt på min mave under min trøje(ikke på brysterne). Så spørg han om jeg tage imod et lille tilbud: om jeg vil have at han skulle give mig finger. Jeg sidder og tænker lidt og svare okay(kunne sagtens have sagt nej). Han ber mig om at rejse mig op for at tage bukserne ned omkring benene. Jeg satte mig ned på bænken mmed ryggen mod mig. Så tog han sin hånd ned på mine underbukser og bagefter ned i underbukserne. Han begynder at give mig finger, og han er virkelig god. Så tager han underbukserne af mig og begynder for alvor at putte fingre op i mig. Det var virkelig rart. inden længe kommer jeg da kan også rør mit klit. Da jeg er færdig med at komme rejser jeg mig op og tager mine bukser op. Vi snakker videre som intet var sket.

Dette var min første oplevelse på den måde med en dreng. Jeg ved ikke hvordan jeg skal føle omkring det. Det var rart, men mærkeligt, og der er ikke tale om overgreb eller voldtægt. Ville faktisk bare fortælle det til nogle, da jeg ikke ved hvem jeg ellers skulle skrive til. 

Kommentarer

Kan virkelig godt forstå du godt ville fortælle det til nogen. Det er meget grænseoverskridende, men også en fantastisk oplevelse første gang man får finger. Jeg er 15 og var lige fyldt 15 første gang jeg fik finger og det gjorde også vildt indryk på mig selv om jeg ikke engagn havde underbukserne af men kun så langt nede at drengen kunne komme til. Det var til en klassefest hvor jeg sad og kyssede med en dreng inde på et værelse mens vi ku høre de andre udenfor. Han spurgte ikke men jeg knappede selv op for at vise at jeg gerne ville. Han havde  ikke prøvet det før så jeg måtte vise hvor hullet var og føre hans hånd. Det var vildt mærkeligt og grænseoverskridende at føle en andens fingre oppe i en men også en fantastisk følelse. Jeg førte hans hånd så han både fik gnubbet min klit og givet mig to fingre oppe i og det endte med jeg kom og det var en vild følelse. Der var for meget larm udefor og nogen der bankede på døren så jeg turde ikke ta fat i hans pik så han fik altså ikke noget. Men det var en kæmpe oplevelse for mig lissom det har været for dig.

50

Bare nyd det <3

19

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program