For første gang en hel nat med kæresten

forumspørgsmål

For første gang en hel nat med kæresten

forumspørgsmål af
Nora
15 år
Oprettet 2 uger 4 dage siden

Indtil nu har jeg kun haft mulighed for at være intim med min kæreste i ret korte stunder. Altså måske inden nogen nogen kom hjem eller noget. Det har været fint nok men man føler altid lidt man skal skynde sig. En af de næste weekender får jeg nu mulighed for at sove en nat hos min kæreste. Jeg glæder mig jo sygt meget men er jo også sådan lidt nervøs eller hvad man skal sige. Nogen der har prøvet det? Noget man skal være opmærksom på? Noget der er anderledes end når man kun har kort tid?

Kommentarer

Den store forskel på det, er at man ikke skal skynde sig med noget. Man kan sagtens gøre det mere romantisk og bruge mere tid på forspil (altid en god ide). Så bare brug den tid i har lyst til. Og så er der god tid til at hygge bagefter :))

Jeg har fået en nat med min kæreste ved hjælp af en lille hvid løgn. Han skulle være alene hjemme en nat og jeg sagde til mine forældre jeg skulle sove hos en veninde. Jeg forberedte mig godt og gik meget grundigt i bad. Jeg sørged også for at være udhvilet og tog en lille middagssøvn. Da jeg var over ved min kæreste gik vi tidligt i seng. Vi hyggede rigtig meget. Hvis han sov og jeg var vågen vækkede jeg ham og fik ham gjort klar og fik ham henover mig. Og hvis han var vågen og jeg sov vækkede han mig og gjorde mig klar og rullede hen over mig. Om morgen stod vi op og gik i bad sammen og fik noget morgenmad. Så gik vi ind i seng og forsatte indtil middagstid hvor der var risiko for hans forældre ville komme hjem. Min kæreste grinede lidt af mig da jeg skulle hjem for jeg gik og skrævede lidt, tihi! Det var jo lidt hårdt at være sammen så meget! Men det var en fantastisk nat hvor man netop har al den tid der skal til. Det kan anbefales!

Til CT nu kan være jeg spørge dum men når du skriver hen over ham og han rullede hen over dig hvad mener du med det ?

Samleje

Det lyder hyggeligt var det så den første gang i havde samleje sammen hvor gammel var I der ?

Nej. Jeg er 15 og vi havde haft samleje før men det havde jo altid bare været kort. Her kunne vi jo nå at have mange samlejer i løbet af aftenen/natten/morgnen/formiddagen så det var rigtig godt. Derfor er det dejligt at få mulighed for at sove med sin kæreste.

Det lyder dejlig, men korte samleje hvad vil det sige og hvor længe være de? Har desværre kun prøve 1 sex gang men det lyder lækker når man kan alt det når man er alene.

Ved ikke, de varer jo til drengen kommer. Nogen minutter jo, jeg tager ikke tid. Han kan jo blive ved længere når vi har haft flere samlejer. Også derfor er det godt at have en nat sammen.

Vil gerne tro at drenge kan komme hurtigt men det kan piger jo også eller er drengen hurtigere ? Han kan vel ikke blive ved hele tiden men skal ha nogle pauser inden han kan igen eller ?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program