Er det okay!

forumspørgsmål

Er det okay!

forumspørgsmål af
Frida
14 år
Oprettet 10 måneder 1 uge siden

kære teenagere.

jeg kan se i er meget optaget af onani, og de fleste er bange for det eller synes det er ulækkert. Men det er okay at onanere! det kan virke svært at onanere for første gang, eller i er måske ikke tilfresse nok, men når du onanere skal du slappe helt af i kroppen og prøve dig frem. På den måde, kan du lærer din krop at kende, og udforske på den måde. Og bare lige så du ved det, du er ikke alene om det. Der er rigtig mange rundt i verden der synes det er lige så pinligt at onanere, men der er også mange der ikke gør. I skal selfølgelig have jeres privatliv og jeg ville ikke blande mig ind i jeres privatliv, mend et jeg prøver at sige, er at i ikke skal være bange for at onanere, eller synes det er pinligt hvis der er nogle der finder ud af det. KH Frida :) 

Kommentarer

Jeg er 14 og delvis enig med dig. Når man for alvor kommer i gang og bliver erfaren i tilfredsstillese er det virkelig godt. Man har det superskønt bagefter. Men synes stadig det ville være pinligt hvis nogen fandt ud af det. I alt fald ens forældre og storebror og sådan. Jeg ku måske leve med det hvis det var en veninde jeg var tæt med men jeg har ikke turdet fortælle nogen af mine veninder det endnu.

19

Det er klart at det ville være akvaet men man skal jo bare lige huske på at de fleste mennesker onanerer. Din storebror gør 100 procent sikkert, og dine forældre gør det garanteret også. Det ville nok være pinligt men det er jo egenlig mærkeligt når det er noget alle gør. 

25

Ja, ved det godt, JoJoMen. Er da godt klar over at min storebror onanerer og måske mine forældre. Men det ville alligevel være akavet hvis de så mig gøre det eller vidste jeg gjorde det. Tror det har noget og gøre med at det altså virkelig er en privat situation. Man har bukserne nede og viser det allerhemmeligste ved en selv og man mister lidt kontrollen over sig selv når man kommer og laver lyde og alting. Aj, det ville jeg virkelig ikke ønske nogen skulle se - måske med undtagelse af en meget tæt veninde. Men du kan ha ret i at det er mærkeligt det er så pinligt når alle gør det.

17

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program