Efterskole

forumspørgsmål

Efterskole

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 7 år 11 måneder siden

Hej Allesammen! Jeg er en dreng på 16 som snart skal på efterskole. Jeg er nu begyndt at tænke på hvad man egentlig gør med sådan noget som onani... Jeg ville spørge nogen som har gjort sig nogen erfaringer... Hvad fanden gør man egentligt?? Man kan jo ikke bare lige tage en spiller inden man går i seng.. Håber i kan hjælpe mig og fortælle hvad i har gjort i den situation! Hilsen en ung gut!

Kommentarer

Alle gør det

548

Gik på efterskole sidste år og du kan sagtens gøre det uden problemer. Plejede at tage mine beats, min mac og en stol til at stille min computer på med ud på toilettet når lysten opstod. Op med toiletbrætte som om du skal skide så det er nemt at komme af med sæden. Gjorde det som for det meste inden jeg skulle i bad eller om aftenen når læreren havde været ind og sige godnat. Håber det hjælper. Bare spørger hvis du har flere spørgsmål!

819

Vi havde så godt toiletter på værelserne det er ikke alle steder de har det

780

Tak for svaret! Jeg blev squ helt nervøs... Det er jo sådanne ting man lige kommer til at gå og tænke på.. Det virker bare ret åbentlyst hvis du lige trækker stop osv. med ud på toilettet, haha.

836

Alle er rimlig åbne omkring det. Min roomie og jeg plejede at gøre det på skift om aftenen. Hvis nogen kom ind mens man sad på toilettet og var i gang sagde man bare "Jeg sidder lige og fapper".

821

Haha fedt at høre!
Tak for svarene gutter!

893

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program