Blowjob?

forumspørgsmål

Blowjob?

forumspørgsmål af
Maya
15 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Jeg spekulerer på hvad I gør ved blowjob? Jeg holder meget af at give blowjob og min kæreste er self glad for at få det. Jeg gør ham altid færdig i munden, sluger og slikker ham ren. Det er ophidsende for mig og jeg føler det som en kæmpe kærlighedserklæring til ham. Og han elsker det self. Bagefter ligger vi og holder om hinanden, det er virkelig godt for kærligheden. Men jeg kom til at røbe det for en god veninde. Hun synes det er klamt og forstår mig overhodet ikke. Jeg blev lidt ked af det. Er det ualmindeligt at gøre ham færdig på den måde og tænker I også det er klamt? Jeg kan slet ikke forstå det, jeg mener, han får jo også mine kærlighedsafter ind i munden. Jeg tænker bare det er KÆRLIGHED!

Kommentarer

Ærgerligt talt synes jeg det er helt naturligt det i gør sammen. Jeg har også kæreste på og hun giver også mig blowjob og det er bare så dejligt at hun gør det på mig. 

48

Jeg tænker overhovedet ikke noget kan blive klamt når man elsker hinanden. Når det er den store kærlighed føler jeg alt er tilladt og naturligt når man er intim. Ligeså naturligt det er når jeg tager ham i munden til og med det sidste, ja lige så naturligt er det at han slikker mig i røven. Alt er dejligt, intet er klamt.

54

Det er fantastisk det I laver sammen og på ingen måde klamt. Bare bliv ved og luk ørene for dem der siger det er klamt.

58

Jeg synes det er helt naturligt at sluge, jeg har bare ikke lige vænnet mig til det endnu. Men det synes jeg også er helt okay. Så jeg gør det at når jeg kan høre på ham at det er lige før tager jeg den ud af munden og lader ham sprøjte ud i rummet. Men jeg håber da at jeg en dag får mod til at tage det i munden. Syns det er fedt at du gør det.

55

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program