Bj

forumspørgsmål

Bj

forumspørgsmål af
Hyggetøsen
16 år
Oprettet 2 år 3 uger siden

Hej Tøser Hvordan har i det med bj. Har hørt mange synes det er en "stor" ting, altså ikke noget de bare lige gør. Men hvordan har i det med det? Altså jeg havde selv min første gang i går, og jeg gav da et bj før han var oppe i mig.

Kommentarer

Tror det er forskelligt fra pige til pige. Nu siger du selv du har brugt det som "opvarmning", altså inden han skulle op i dig. Så er det nok knap så stort som hvis man giver bj hele vejen. Jeg tænker jo det er meget stort hvis man lader drengen sprøjte sig i munden og måske ovenikøbet sluget og slikker ren. Så tænker jeg det er en kæmpe kærlighedserklæring og bestemt ikke noget man bare lige gør. Så der vil jeg kalde det en stor ting. Det er i alt fald noget jeg kun gør ved min kæreste og fordi jeg elsker ham. Og når jeg elsker ham bliver det også godt for mig at gøre.

62

Hej igen, tak for dit svar😁
Altså ja, vi brugte det som en slags opvarmning, men da vi ikke benyttede beskyttelse sprøjtede han ikke i mig, men jeg gjorde han færdig efterfølgende og slugte også. Kan ikke de grunden til ikke at skulle sluge.

48

Jeg mener nu også det kræver en del modenhed. Jeg var kun 14 da jeg prøvede at give mit første bj og jeg var virkelig ikke ordenlig forberedt. Pludselig sprøjtede drengen og jeg følte jeg var ved at blive kvalt. Jeg vidste simpelthen ikke nok om hvad jeg havde med at gøre. Nu er jeg 16 og først nu synes jeg at jeg er klar til at håndtere hele situationen, drengens sæd osv. Så jo, jeg mener også det er en stor ting som man ikke bare lige gør.

50

Syntes det mega frækt sut en fyr skift mellem slik pik hovedet og det du kan tage ind lyt til hans støn skifter den er det tæt på sut kraftigt med et hvis sug sluger man næste automatisk.

33

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program