behåring eller ej eller hvordan?

forumspørgsmål

behåring eller ej eller hvordan?

forumspørgsmål af
julie
15 år
Oprettet 2 år 11 måneder siden

Hej med jer.

Jeg er en pige på 15 som har problemer med hvordan jeg skal barbere mig.
Har ligesom prøvet nogle former for barbering og ingen af dem giver kløe eller noget.
Mit hår der nede er sort og kryllet da jeg er det man vist klader for ebony, hvilket vil sige at jeg er halv mørk i huden og ikke er oprindelig dansk.

Jeg er bisexual og har derfor set andre videoer af pigers fisse. 
Jeg synes jo at glat barberet er flot hvide piger med små fisser. 
Min er bare lidt mørkere og mere krøllet. Jeg synes jo personligt også selv at det er flot med behåring og i mit tilfæde måske bare sådan glat ved selve fissen og så lidt i trekandeten for oven. altså bare sådan så det lige kan ses. Ikke sådan en stor busk. Jeg er bare lidt nysgerrig på jeres mening om det, specialt drenge da jeg er ved at få en drenge kæreste. 
(Har fået insperation til den sidste af en ved navn amalie i ultra smider tøjet, S1 E1 da det ligner lidt min. Bare så i lige kan få et indblik i det)
Tak for hjælpen

Kommentarer

Jeg er selv bi og har derfor også set andre piger mellem benene. Jeg barberer mig også, men på den måde at jeg lader en stribe hår stå op fra revnen. Mest for at man ikk skal ligne en 11-årig. Men jeg barberer mig ved selve skeden og i numsen, både fordi jeg synes det ser bedst ud når man er hårfri og af hensyn til mine partnere. Jeg fornemmer klart at mine partnere foretrækker hårløs skede og numse men at det er fint nok med en form for behåring over sprækken. Jeg har heller ikk haft problemer med kløe men jeg er også meget omhyggelig med at barbere med hårene og bruge olie osv. Jeg har tjekket Amalie ud på Ultra men synes hun har lidt for meget hår for min smag.

64

Hej Madeleine 

Jeg har selvføllig tænkt mig som altid at barbere mig glat i numsen da jeg og min daværende kærste godt kunne/kan lidt at få slikket dernede. men jeg tror jeg er kommet frem til en stil som hende Amalie da jeg ikke synes det går i vejen for når man skal slikkes dernede men også bare viser at jeg går en smule mere op i det i stedet for bare at barbere den glat.

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program