Accept angående seksualitet

forumspørgsmål

Accept angående seksualitet

forumspørgsmål af
NoName
16 år
Oprettet 1 uge 2 dage siden

Hej jeg er en pige på 16 år

I november havde jeg en kæreste (en pige) og jeg har her for nylig fundet ud af hun er aseksuel. Så jeg føler mig helt forkert for at have troet forholdet kunne have udviklet sig til mere. Med det mener jeg at jeg håbede og gik lidt og drømte om hende seksuelt. Og jeg føler mig helt klam nu fordi hun ikke føler det samme som mig. Det er længe siden vi slog op nu så har ikke de tanker om hende længere. Men jeg føler mig bare forkert for at have den slags drømme om piger generalt også. Der er ingen i min omgangs kreds som kan lide piger som også selv er piger på samme måde som jeg gør. Jeg føler mig ulækker fordi jeg har disse tanker om piger seksuelt. Og at jeg har onaneret med tanken derom. Hvordan kan jeg lære at acceptere det og hvad er din mening. Er jeg så klam som jeg selv tror?

Kommentarer

Du skal bestemt ikke føle dig ulækker. Det er meget almindligere end du tror at piger kan ha følelser for både drenge og piger, især i puperteten. Jeg har det i alt fald selv. Jeg tænder på piger lissom på drenge og det har jeg efterhånden fået det okay med. Jeg ser pigeporno og kan sagtens få fornemmelser hvis jeg sover med en veninde eller er på toilet med en veninde i skolen. Drømmer også af og tll om piger og noget vi gør sammen. DEt er bestemt ikke klamt.

Du er overhovedet ikke klam. Masser af piger er bisexuelle og det er fuldstændig almindeligt at man som pige har sexuelle tanker om andre piger. For nogen bliver det ved tankerne mens andre fører dem ud i livet. Tror ikke der er mange piger der synes det er ulækkert at være sammen med en anden pige. Husk på, vi krammer, venindekysser, rør ved hinanden, sover sammen, prøver tøj sammen, går på wc sammen. så er skridtet altså ikke særligt stor. Du kan roligt accepterer dig selv - du er helt normal!

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program