2 ting....

forumspørgsmål

2 ting....

forumspørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 7 måneder 2 uger siden

hej. jeg er en dreng på 12 som onanere en gang imellem, der er dog to ting og jeg ved ikke om det har noget med alderen ellse om der er noget galt med mig. 1: når jeg onanere kommer jeg aldrig, jeg ville gerne vide om det er pga min alder 2: jeg kan kun onanere meget kort tid før jeg før en følelse i mit kønsorgan og så kan jeg ikke fortsætte pga følelsen. det er ikke inden i me det er ligesom at det kilder ekstremt

Kommentarer

1. Grunden til at du nok ikke får udløsning er nok pga. du ikke er langt nok inde i puberteten. 2. Den følelse er den der kommer lige før du får udløsning, den kan stadig komme selvom der ikke kommer udløsning. 

Bare vent og se, det skal da ikke stoppe dig, at du ikke får udløsning. Jeg er 15 nu, og fik først udløsning et par måneder før jeg blev 15.

34

De første gange jeg skulle komme føltes det også som om jeg skulle tisse og så turde jeg ikke blive ved. Det var først senere jeg lærte og kende forskel på at skulle tisse og få udløsning. Prøv at gøre det i badet og så bare bliv ved og giv los og lad være at tænke for meget. Der gør det jo ikke noget man tisser men du vil måske opdage du sprøjter i stedet for. Held og lykke.

32

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program