Skal jeg fortælle hende det???

forumspørgsmål

Skal jeg fortælle hende det???

forumspørgsmål af
emilie
14 år
Oprettet 1 år 6 måneder siden

Hej. Jeg har en ven(Mille) som er kærester med en anden af mine venner (Christian) . Jeg har fået af vide af Christians ven(som også er en af mine gode venner, Lucas) at Christian kun er i forholdet for sex. Så han er basically en fuckboy i et forhold. Det er mega syn for Mille, da hun er mega forelsket i ham og hun ikke aner hans følelser. Christian ved ikke at jeg ved det og hvis jeg fortæller det går ud over lucases og Christians forhold. Det kan godt berøre mig, men ikke så meget da jeg skal på efterskole. Mille får nok et kæmpe chok og bliver virkelig deprimeret (eller noget i den stil). Min gamle bliver nok splittet på en eller anden måde. Jeg har virkelig lyst til at fortælle hende det, da hun lever et kærligheds liv og bliver udnyttet på en løgn. Så skal jeg fortælle hende det eller lade det stå på???

Kommentarer

hej

øhmm Jeg havde nok gået en anden vej end at at sige det til hende. Jeg havde måske snakket med Lucas om at han skulle tage en snak med Christian om at han skulle slå op med Mille, fordi det er syndt for hende at hun bliver udnyttet.

 

håber det giver mening og at det kan hjælpe

29

Jeg syntes at du skal spørge ham Lucas, om det ville være okay at fortælle hende det. Hvis han siger at du ikke skal sige det til hende, syntes jeg at du skal prøve at overbevise ham. Hvis det overhovedet ikke går, kan du prøve at sige til din veninde at du syntes der er noget lusket ved ham. Jeg har selv prøvet at være i et forhold med en fuckboy, og opdagede ret hurtigt at han kun var sammen med mig pga. sex. Flere af mine veninder har også opdaget det, ret hurtigt hvis de har været sammen med en. Så du kan bare tage det helt roligt, det er noget man opdager rimelig hurtigt:)

36

Hej, jeg er 15 og synes det er megabetænksomt af dig at du gerne vil hjælpe Mille. Om du selv skal fortælle hende det eller gå omkring Lucas må du nok hellere afgøre. Men hun fortjener at få det og vide og jeg synes ikke du behøver være bekymret for konsekvenserne omkring Christian og lucas. Det er ikke dit problem. Jeg har selv prøvet at være forelsket og blive bedraget. Jeg var megaforelsket i en fyr som jeg stolede blindt på. En dag vi havde været intime og det havde været vildt dejligt skulle han skynde sig videre. Jeg fik senere ad omveje og vide at han senere samme dag havde kneppet en anden pige. SAMME DAG!!! Jeg ville virkelig ha ønsket nogen havde advaret mig mod ham - jeg var bare så såret.. så jeg synes du skal hjælpe din veninde mille ud af det forhold.

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program