Hvad ville i tænke om mig?

forumspørgsmål

Hvad ville i tænke om mig?

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 3 år 4 måneder siden

Hej jeg er en pige på 13 og jeg er vildt bekymret for hvad folk tænker om mig, når de ser mig. jeg synes selv jeg er ret tyk og har det ret dårligt med mig selv. Hvad ville i tænke om mig hvis i så en lidt tyk pige komme gående hen af gaden med et bekymret udseende eller muligvis grædende? Jeg vil gerne have jeres ærlige mening lige meget hvad den er. 

Kommentarer

Nu de fleste af mine veninder synes heller ikke godt om dem selv men ingen skal gå grædende rundt. Et udseende er en ting men en god personlighed slår alt så ikke tænk på hvordan du ser ud med elsk dig selv for den du er. Før nogen kan elske dig skal du først elske dig selv.

124

Tyk eller Tynd hip som hap. Jeg kunne ikke give et eneste fuck, hvis det var en slank pige, eller en mere kraftig pige der kom grædende. Selvfølgelig ville jeg trøste hende. 

Og lige forresten, du er sikkert ikke ligeså tyk som du tror, mange piger tror ikke de er gode nok, vi drenge tænker ikke kun på krop men også på personlighed. Hvis nogen tænker på krop i stedet for personlighed, er de ikke den du fortjener.

107

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program