Hvad fanden er det for en ven?

forumspørgsmål

Hvad fanden er det for en ven?

forumspørgsmål af
Siri
13 år
Oprettet 10 måneder 3 uger siden

Yeah - Undskyld mit lille vredesudbrud. Men hvad fanden er meningen. Her går man rundt og tror man har en ven men no way. 

Nej nu skal du høre. Jeg fandt lige ud af min ven har slettet mig på snapchat. Og ja jeg vedgodt at det ikke er noget at hidse jeg op på. Jeg har været venlig over for hende men hun kan tydeligvis ikke lide mig! Jeg spurgte for noget tid siden om jeg skulle sende hende et fjollet billede jeg havde af hende til hende. Hun opdagede at vi ikke var venner på snapchat og tilføjede mig så. Jeg troede bare at det var en fejl og tænkte ikke mere på det.

Men så har i dag ville jeg sende hende en snap der så står at vi ikke er venner. Så HUN har altså slettet mig igen.

Jeg er i forvejen ikke så god social, så når man har en ven man tænker man snakker godt med bare giver en den kolde skulder tager det lidt hårdere på en.

Nå... Jeg tænker at jeg spørger hende her på mandag. Taget på fersk gerning. Er det en dum idé? Jeg mener hun har gjort mig ked afdet og vred.

Kommentarer

Kan sagtens forstå dig. jeg synes du skal spørge hende om hvorfor hun har slettet dig, og suge hvad du mener om det :)

35

Hejsa.

Jeg har prøvet det samme her for lidrt tid siden, min bedste veninde havde bare fjernet mig.. jeg spurgte hende hvorfor, men hun skrev bare, at det måtte have været en fejl.. omg.. ærligt jeg blev fkn sur! og det var bare som om, at hun ikke fattede noget, og vi havde ikke engang været uvenner eller nået som helst.. men nu snakker vi ikke sammen, fordi, at hun bliver pisse jaloux når jeg er sammen med andre end hende, og så siger hun, at hun åbenbart føler sig som tredje hjul... omg

men håber du finder en løsning, for det er fandme ikke okay, at man bare fjerner en. uden at give en fkn forklaring på noget. 

Hav en dejlig dag <3 

49

Det er en god ide, fordi hun har jo tydeligvis gjort dig ked af det.

34

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program