Muslimsk pige - rører mig selv

forumspørgsmål

Muslimsk pige - rører mig selv

forumspørgsmål af
Jasmin
11 år
Oprettet 1 måned 2 uger siden

Hej, jeg er en muslimsk pige på 11 år som er begyndt at røre mig selv fordi en veninde fortalte om det. I ved hvad jeg mener. Vil gerne høre fra andre muslimske piger som gør det. Har nogen i jeres famile opdaget det? Holder i det skjul eller har i fortalt jeres mor eller søster om det? Kan virkelig godt li det og har ikke lyst til at stoppe.

Kommentarer

Jeg er 13 og rør også ved mig selv. Jeg holder det skjult for min familie for tror ikke de ville bryde sig om det, men har fortalt det til en dansk veninde. Jeg har heller ingen planer om at stoppe. Men det kan godt være lidt svært at få mulighed for at gøre det. Jeg har små søskene og er sjældent alene hjemme og deler værelse med min lillesøster og er bange for at hun skal høre når jeg kommer så jeg tør ikke gøre det i sengen når vi skal sove. Så jeg gør det mest i badet eller når jeg sidder på wc. Hvis vejret er godt går jeg nogen gange tur i en lille skov i nærheden hvor jeg så kan sætte mig på hug og røre ved mig selv.

32

Tror nok der er et eller andet med at man ikke må røre sig selv når man er muslim. Jeg er selv af muslimsk familie. Mine forældre stammer fra Afghanistan men jeg er født i Danmark. Jeg skal heldigvis ikke gå med tørklæde og jeg går slet ikke op i alt det der religionpjat. Jeg har danske veninder og jeg rører self også ved mig selv lissom de gør og det er da noget vi snakker om. Men det er absolut ikke noget jeg snakker med min familie om. Men selvom man stammer fra et andet land har man da stadigvæk brug for at røre ved sig selv så kroppen kan slappe af. Jeg gør det mest i badet med bruseren. Jeg er 14.

26

Er ikke Muslim men vil bare sige at jeg ikke tror der er ret mange der taler med deres familie om at de onanerer lige meget hvor de kommer fra eller hvad for en religion de har. Jeg er ret sikker på de fleste mennesker gør det så du er da bare ligesom alle andre. 

22

Ja, jeg er helt enig med pigen ovenover på 13. Det er jo lissom ikke et emne man har lyst og snakke med ens familie om for det er jo vildt privat. Har man et godt forhold til ens veninder kan man dog sagtens snakke med dem om det. Men du skal bestemt ikke stoppe hvis du har det godt med det. Alle piger har jo behov for orgasmer så det er helt naturligt. Jeg er 14 og har selv gjort det længe men det er ikke noget min familie ved noget om. Kun mine veninder.

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program