Facebook alder

forumspørgsmål

Facebook alder

forumspørgsmål af
ANONYM
13 år
Oprettet 6 år 10 måneder siden

Jeg synes ikke man skal være 13 år, for at komme på facebook. Fordi allerede når man er 10 år, kan man godt tage ansvar for sig selv, og hvordan man forholder sig på nettet. Man kan sige det sådan, at så må man heller ikke komme på instagram, og snapchat før du er 13 år gammel. Det er lidt latterligt hvis du spørger mig.

Kommentarer

Det er helt fint at have nogle venner over nettet man skal bare ikke give nogle informationer og andres info til dem.

694

jeg syntes at man skal være 12 før man må få facebook,fordi man kan godt tage ansvar og vide om det er en pædofil eller en børnelokker

694

jeg synes at man skal være 13 år, fordi der er nogen der ikke kan tage ansvar for sig selv og så skal reglerne bare være ens for alle. der er mange ikke rare mennesker på nettet og de er ikke altid lige nemme at undgå

770

jeg syntes man skal være 13.Fordi der er billeder der ikke passer til de småbørn som IKKE må se de slags ting

830

jeg synes man skal være 13 år for så er det mere sikkert for dig, fordi der kan være nogle dårlige ting på Facebook.

771

jeg syntes man skal være 13 fordi at der kan være nogle ikke så rare billeder der inde som ikke passer til mindre børn :)

746

Jeg syntes det er en god ide at man først skal være 13 når man får facebook, fordi man er alt for lille før man bliver 13. Der er mange dumme typer i hele verden der ligger ligegyldige ting op som små børn kan misforstå. Der er også mange børnelokkere på facebook og det kan små børn også misforstå. Det er derfor efter min mening bedst at få det når man bliver 13.

788

Jeg synes at man skal være 13 år før man skal have facebook. Folk ligger dumme ting op,som man måske ikke skulle have set og det kan hurtigt blive misforstået.

863

jeg syntes man ikke skal få det i en for tidelig alder fordi at der kan så en masse mærkelige ting inden på Facebook, og man kan ende med at lægge noget op som man fortryder i fremtiden. det kan ende rigtig galt så jeg syntes at det er godt at der er alder på fordi så er man på en måde beskyttet.

kh mig;)

832

jeg syntes det er fint at der er alder på hvornår man må få Facebook og jeg syntes også at 13 år er et fint tidspunkt.hvis man er yngre kan det MÅSKE også være lidt svært at forstå og så kan man få rudet sig ud i noget man ikke skulle. jeg skal også selv være 13 før jeg må få det og det er helt fint. KH Ida

837

Jeg syntes at 13 er en fin alder til at have Facebook, for der er mange ulækre profiler. Der kan f.eks. være pedoer, stalkere osv. Der er også mange der ikke kan finde ud af at der faktisk er nogle yngre nogle end dem selv, og derfor lægger de ret mange billeder ud af dem selv hvor de f.eks. ikke har så meget tøj på. Der kan også være mange profiler der måske kan få ud af dig hvor du bor og så noget og så når i skal møde hinanden, er det måske en meget ældre fyr/kvinde. Så pas på derude venner:*

872

Da jeg fik Facebook var jeg 14 år, ligesom mine kammerater. Jeg kunne sagtens finde ud af, at bruge de sociale medier med omhu. Problemet var mine klassekammerater. Jeg fik opslag på min væg, om at jeg lige så godt kunne begå selvmord, for ingen ville alligevel bemærke at jeg var væk. Jeg modtog også forfærdeligt grimme beskeder, og det var altså 14 årige piger der sendte dem.
Når man er 10 år, så kan jeg godt forstå, at man synes, at man er stor nok til at tage ansvar. Det er man måske også, men man bliver ramt, af alle dem, som IKKE er ansvarlige nok, og det er det der gør ondt. Jeg ville vente og skåne mig selv for det.
Idag er jeg 22 år, og MEGET glad for, at jeg ikke havde Facebook før, når jeg ser i bakspejlet idag.

879

Jeg synes, det er okay at være på Facebook, når man ikke er 13 år endnu, fordi hvis man nu går til fodbold og man skal se hvornår der er træning, så det godt lige at komme på Facebook, hvor de så skriver det inde.

864

Jeg fik Facebook da jeg blev 12 år, altså på min fødselsdag. Man skal være 13 år for at komme på Facebook, og det er godt at der er en aldersgrænse. Min mor stoler på mig og hun ved at jeg ikke gør noget jeg ikke må på nettet. Hun har min kode og har adgang til mine beskeder indtil at jeg bliver 13 år, det var aftalen for at jeg måtte få Facebook + At jeg skulle spørge hende før at jeg sagde ja til at være venner med nogen.

888

Jeg synes ikke, at man skal være 13 år for at få facebook. Jeg synes forældrene burde bestemme, hvonår man skal få facebook og de andre sociale medier. Men jeg forstår godt, at der er lavet den regel, der kan godt være nogen upassende billeder.

911

Facebook er et sted med mange sider. Både gode og dårlige. Derfor synes jeg at 13 års alderen er meget passende. Dog ved jeg at mange, inklusiv mig selv, bruger det før de fylder 13. Fx til at få oplysninger omkring fritidsaktiviteter, som bliver sendt ud på Facebook grupper.

829

Jeg synes godt man må være under 13 år, fordi at hvis man går til noget i sin fritid, ligger trænere tit noget op på Facebook, om fx mødetider og kampe.

816

Jeg syntes det er en god ide at have facebook mindst når man er 13 men jeg fik facebook der jeg var 8-9 år men jeg brugte det kun til at spille på men det er nu en meget god ide og få det som 13 årige fordi så er man 100% på man kan klare sig selv på facebook og sige nej til folk der spørger om nogle ting fx penge så man er nok ansvarlig og skriver nej eller blokere personen fx

957

Jeg synes man skal holde aldersgrænsen. Der er en grund til at man skal være 13 år. Der er mange personer på facebook der virker søde og det hele men når de først har overbevist en er de i virkeligheden modbydelige . Der kan komme klamme opslag frem som ikke er for mindreårige og folk kan kontakte en og spørge om informationer og mindreårige forstår ikke alvoren i det.

975

Jeg synes man godt må få facebook under 13 hvis man har fået tilladelse af sine forældre. Men man skal jo også holde facebook reglerne, så som lad vær med at sende private krops-dele billeder til fremmede eller folk som ikke har bedt om det. (Man kan også bare lade vær med at sende billederne)

932

jeg synes at man først skal have Facebook når man er 13 jeg fik selv Facebook da jeg var 13 og jeg synes ikke at der er nogen grund til at have det før at man er 13 fordi hvis man har en fritidsinteresse kan man altid få sine forældre til at kigge på Facebook gruppen

935

Jeg synes ikke man skal bruge Facebook når man er under 13 år. Man har jo ikke noget at bruge Facebook til når man er under 13 år. Man skal nok kun bruge det som mindre årig til at tjekke hvis man går til sport

919

hii

jeg synes at hvis man ved hvordan man bruger facebook, og hvordan man undgår ting der kan gøre en bange, eller føle sig såret

307

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program